Annonce
Lokalavisen Nyborg

Juletræet tændes med stort show på Torvet

Nyborgs voldspillere holdt forleden generalprøve på livestreamet optræden med numre fra "Peters Jul". Det var til ære for TV2 Fyn. Den 27. november vil voldspillerne glæde alle, der følger Nyborg Kommunes store, livestreamede juleshow, med optræden foran webkameraer i både Nyborg, Ørbæk og Ullerslev. Foto: Carsten Olsen
Ørbæk, Ullerslev og Nyborg Voldspil er med, når Østfyn den 27. november tænder julelys sammen - hver for sig.
Annonce

Østfyn: Gløggen og æbleskiverne under åben himmel sammen med en masse andre må man tænke sig til.

Og der er heller ikke nogen "Peters Jul" i Slotsmøllen i Nyborg, man kan gå til, når den traditionsrige tænding af julelysene er overstået.

Men ikke desto mindre er der både julehygge og voldspil på programmet, når Nyborg, Ørbæk og Ullerslev den 27. november tænder julelys i coronamørket.

- Vi får en festlig juletræstænding. Men den bliver også anderledes, konstaterer Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs (V), efter at de sidste brikker til et helt usædvanligt, kommunalt web-show er faldet på plads.

Annonce

Sammen hver for sig

Der er sædvanligvis hundreder af forventningsfulde børn og voksne med omkring det store, kommunale juletræ, når borgmesteren tænder lys.

I år er det imidlertid computerskærmene og mobiltelefonerne, familierne skal samles om.

Og som med så meget andet er det frygten for coronasmitte, der har fået Nyborg Kommune til at arrangere og invitere til julefest sammen - hver for sig.

- Vi vil gerne holde en fest sammen, hvor folk bliver hjemme, som borgmesteren formulerer det.

Han får selv en af hovedrollerne i den stort anlagte, digitale juletræstænding den 27. november.

Annonce

Live fra Torvet

Det 30 minutter lange show vil blive livestreamet fra Torvet i Nyborg. Undervejs bliver der stillet om til tænding af julelys i Ørbæk og Ullerslev, ligesom der bliver mulighed for at deltage i konkurrencer - hjemme ved skærmene.

Og så vil Nyborgs voldspillere undervejs binde det hele sammen og underholde med numre fra "Peters Jul" - årets vinterforestilling, der blev aflyst nogle få dage før premieren den 6. november.

Det livestreamede arrangement den 27. november omfatter også en lille, foreløbig indvielse af den nyomlagte og gennemrenoverede torveplads foran rådhuset i det centrale Nyborg.

Showet vil ud over på Nyborg Kommunes facebookside også blive streame  på Fyens Stiftstidendes hjemmeside fyens.dk.

Nyborg Kommune oplyser i øvrigt, at der ikke være adgang til Torvet for publikum i forbindelse med arrangementet.

Julelys i Nyborg, Ørbæk og Ullerslev

Fredag den 27. november klokken 16.30-17.00 livestreamer Nyborg Kommune et juleshow fra Torvet i Nyborg.

Undervejs bliver der stillet om til tænding af julelys i Ørbæk og Ullerslev.

Nyborg Voldspil står for underholdningen i alle tre byer med numre fra den corona-aflyste vinterforestilling "Peters Jul".

Den østfynske juletræstænding bliver livestreamet på Nyborg Kommunes facebookside og på fyens.dk.

Arrangementet er resultatet af et samarbejde mellem Østfyns Handel, Håndværk og Service, Udvikling Ullerslev, Østfyns Museer, Bastionen, VisitNyborg, Nyborg Kommune, Nyborg Voldspil og Fyens Stiftstidende.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce