Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lars fik en vaks idé: Nu åbner han showroom med populær blomstertrend

Lars Christensen kan tilbyde alverdens farvede, tørrede blomster i den nyåbnede butik, Lagurus, i Vestergade. Der er ikke faste åbningstider, men de vil løbende blive slået op på butikkens side på Facebook og på Instagram. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
For to år siden startede Lars Christensen og Marie Storm webshoppen Lagurus med tørrede blomster. På det første år har de fordoblet deres omsætning, og nu har de åbnet showroom i Nyborg.

Nyborg: Det hele startede på en boligmesse, som Marie Storm havde inviteret Lars Christensen med til.

Her så han prisen på tørrede blomster - en blomstertrend, som dengang var begyndt at blive voldsom populær - og med en baggrund som sælger var hans første tanke: Kan det virkelig passe, at det skal koste så meget?

- Jeg synes, det var lidt overdrevet priser dengang. Er det virkelig realistisk, at tingene skal koste så meget? Det må vi kunne gøre bedre. Så så jeg en forretningsmulighed, og det var lige deromkring, trenden begyndte, fortæller Lars Christensen.

Annonce

Efter nogle måneders research begyndte idéen for alvor at spire, og i januar 2020 åbnede Lars Christensen webshoppen Lagurus med salg af tørrede blomster.

I december kunne de også for første gang invitere indenfor til deres nye showroom i Vestergade 32 i Nyborg, hvor både private og grossister kan gå på opdagelse i alverdens farvede, tørrede blomster.

Fra Kerteminde til Nyborg

Frem til december har Lagurus haft deres lager hos containervirksomheden Lasto i Kerteminde, som er ejet af Lars Storm, Marie Storms far. Her er hun også økonomi- og HR-chef udover at hjælpe til med kreative opgaver i Lagurus.

Lars Christensen har også et fuldtidsjob som salgs- og indkøbskoordinator.

Det bliver derfor til mange timers arbejde for parret, som også har to børn sammen. Men det tager de gerne med, selvom Lars Christensen har et ønske om en dag at vækste så meget, så de kan ansætte en ekstra medarbejder til butikken.

Lagurus åbnede op for en webshop i januar 2020 og er siden vokset støt. Derfor blev det nu også tid til et showroom, som giver butikken flere muligheder. Blandt andet kan deres kunder nu komme og plukke selv og se deres udvalg af tørrede blomster. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

Efterfølgende har Lars Christensen fået sin tidligere arbejdskollega, Frederik Eriksen, med ombord. Han står for det IT-tekniske med blandt andet hjemmesiden.

Beslutningen om at rykke til Nyborg var også nem, da muligheden for at leje lokalet på Vestergade 32 bød sig, og med bopæl i Nyborg er det nu blevet en del nemmere for Lars Christensen at tage forbi butikken for for eksempel at pakke varer.

- Det er stadig primært webshoppen, der driver det, og kunderne er mest privatkunder. Vi har også en del forhandlere, som er grossister, og vi vil gerne have flere af dem. Det er her, showroomet også kommer ind i billedet, fordi mange af dem foretrækker at komme ud og plukke, se og sammensætte det selv. Den fordel har vi ikke haft før, fortæller Lars Christensen.

Det nye showroom kan findes i Vestergade 32 ved siden af 3F i Nyborg og vil hovedsageligt have åbent for kunder i weekenderne. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce

Voksende succes

Blomsterbutikken er vokset støt, siden Lars Christensen sendte de første tørrede buketter afsted for to år siden. I dette regnskabsår har de omsat for en halv million, og i det næste er målet at fordoble det til en million.

- Fra starten har vi haft den idé, at vi ikke ville ud og låne en masse penge. Vi startede bare med at købe småt ind og sælge det med det samme og så reinvestere pengene i et nyt lager og sælge det. Nu er vi oppe at købe hele paller hjem ad gangen, fortæller han.

Vi ved allerede, at vi er nogle af de stærkeste på priserne. Vi skal bare have det sidste med.

Lars Christensen

Der er ikke faste åbningstider i det nye showroom, men Lars Christensen opfordrer til, at man holder øje med deres side på Facebook eller på Instagram, hvor de slår åbningstiderne op løbende. De vil mest være i weekenderne eller sen eftermiddag og aften.

I fremtiden vil Lagurus gerne blive de førende indenfor tørrede blomster i Danmark og udvide deres marked til Sverige, hvor de allerede har en grossist.

- Vi ved allerede, at vi er nogle af de stærkeste på priserne. Vi skal bare have det sidste med, fortæller Lars Christensen.

Hvis man ikke er til at lave buketter selv, så har Lagurus også buketter, som er lavet på forhånd. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Svag start for Nyborg i weekendens kamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede over Odense på udebane

Annonce
Lokalavisen Nyborg

En af Danmarks ældste biavlerforeninger: Ulrik startede sin biavler-rejse på grund af sin kone

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Margit og Benny vandt over kræften: Nu konkurrerer de ikke længere mod sygdommen, men mod hinanden i floorball

Lokalavisen Nyborg

Otte tips til at finde forsvundne forfædre

Lokalavisen Nyborg

Menneskeofringer og magiske skrubtudser: Østfyns Museer fortsætter jagten på de gode historier

Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Lokalavisen Nyborg

Jens' kone fik en sjov idé, og pludselig stod Christian Prudhomme klar med pennen: Nu får hun en bonus

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede mod Krogsbølle i svær udekamp

Annonce