Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kamal og Katrine kæmpede sig til guld

Katrine Ahlstrøm fra Nyborg gik hele vejen. Privatfoto
Fire Nyborg-boksere fik en medalje med hjem ved boksestævne i weekenden.
Annonce

Kamal Isse fik sin debut i bokseringen i forbindelse med et boksestævne på Bastionen i efteråret. Men allerede nu viser den unge Nyborg-bokser fine takter.

Således vandt han en flot guldmedalje ved et boksestævne i Hvidovre forleden. Det skete, da han i U19-finalen i supersværvægt besejrede Andreas Andrejeriv fra Hillerød SK med 3-2.

Sejren var aldrig i fare, mener hans to sekundanter, Preben og Zean Zangenberg og Harry Thorsen. Heller ikke, selv om Kamal Isse satte farten lidt ned i 3 omgang efter at have udbokset sin modstander i de to første.

Katrine Ahlstrøm vandt nok en af de flotteste kampe ved stævnet ved at besejre sin hollandske modstander, Kaylie Rul fra Mack Gym Holland, med dommerstemmerne 5-0 i klassen U15 for kvinder i letweltervægt.

I det hele taget blev boksestævnet Hvidovre Boxcup en god oplevelse for mange af Nyborg-bokserne. I alt fire medaljer blev det til - to af guld og to af sølv.

Lotte Fahnøe og Jonas Stockholm høstede hver en sølvmedalje. Begge boksede gode hårde fights, men måtte lade sig overvinde af en lidt bedre modstander, oplyser bokseklubben i en pressemeddelelse.

Lotte Fahnøe boksede Caroline Launborg fra BK Rollo, men efter to runder til hver af bokseren, vandt modstanderen tredje omgang og blev dermed vinder med 5-0 af finalen i letweltervægt for elite kvinder.

Jonas Stokholm mødte den stærke Valdemar Allerslev fra CIK i U15 klassen under 45 kilo. Alle tre omgange var ganske lige, men Nyborg-bokseren måtte se sin modstander vinde med 4-1, altså en utrolig lige afgørelse.

Alle fire Nyborg-boksere stiller i øvrigt op til begynder DM i april, oplyser klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce