Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kendt kaffemærke rykker ind på tankstation i Nyborg

Fremover kan du købe kaffe fra Espresso House på OK Plus-tanken. Pressefoto
Annonce

Nyborg: OK Plus i Nyborg får ny kaffestation fra Espresso House, hvor kunderne kan vælge mellem mange varianter af specialkaffe.

Specialkaffe er populært blandt danskerne, og derfor gør OK Plus på Sliphavnsvej 3 det nu nemt for kunderne at få adgang til et stort udvalg af kvalitetskaffe fra Espresso House.

- Vi vil være i superligaen på god kaffe, og derfor glæder vi os over samarbejdet med Espresso House, der er en af Nordens førende kaffekæder. Det nye koncept giver os mulighed for at tilbyde vores kunder mange forskellige kaffeprodukter af høj kvalitet, så der er noget for enhver smag, uanset om du er til espresso eller en chocolate cookie latte, siger Michael Djarnis, der er administrerende direktør i OK Plus, i en pressemeddelelse.

Conveniencebutikken i Nyborg er den første af i alt 16 butikker i OK Plus-kæden, der implementerer det nye kaffekoncept. Udrulningen begynder i begyndte i uge 35, hvor personalet blev uddannet i at arbejde med Espresso House's signaturblandinger, så kunderne får den bedst mulige smagsoplevelse.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce