Annonce
Lokalavisen Nyborg

Keramikere udstiller på Anders Draghes Gård

Fem keramikere udstiller på Anders Draghes Gård. Privatfoto
Annonce

Nyborg: Fra lørdag den 7. november til søndag den 22. november vil fem forskellige keramikere udstille deres værker på Anders Draghes Gård.

Der vil være fernisering den 7. november fra klokken 11-13.

Der er tale om keramikerne Merethe Bloch, Anne Gerd Juul, Peter Holmegaard, Philip Streich og Jeanette Gøttsch.

Peter Holmegaard er født på Sjælland, men har boet i Nyborg siden 1975. Peter Holmegaard har hidtil haft attelier på Langeland ved Bagenkop, men i maj 2020 åbnede han ”Galleri Blå” i Kongegade i Nyborg.

Merethe Bloch er bosat i Assens. I Merethe Blochs mangeårige virke som keramiker, har hendes værker bevæget sig imellem at være funktionelt håndværk og frie skulpturelle værker.

Kunstnerparret Anne Gerd Juul og Phillip Streich er bosat i Den gamle Købmandsgård i Millinge ved Fåborg, hvor de har keramisk værksted, butik og galleri.

Anne Gerd Juul arbejder mest med brugskunst, mens keramiker Phillip Streich former figurer, der fortæller historier og frembringer følelser hos beskueren.

Keramikeren Jeanette Gøttsch arbejder med forskellige udgaver af stentøj; brugskunst, kunstneriske ting, som kan bruges som udsmykning og hendes livsvaser, der kan følge en hele livet som kunstværk og vase, men også til sidst som urne.

Der er åben for udstillingen tirsdag fra klokken 10-13, øvrige hverdage fra klokken 13-16 og lørdag og søndag er der åbent fra klokken 10-16.

Der er gratis adgang til udstillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce