Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kimet ned af spændte gæster: 150 mails det første døgn og interessen fortsætter

Lieffroy drives af Helle og Patrick Lieffroy, som åbnede restauranten i 2010. De sidste fire måneders nedlukning har været hårde for restauranten, men nu glæder de sig til at kunne byde gæsterne indenfor igen til en ren forårsmenu, som også er Patrick Lieffroys yndlingsårstid. Arkivfoto. Birgitte Carol Heiberg
Efter fire måneder med nedlukning har flere restauranter både kunnet mærke det på hverdagen og økonomien. Hos Lieffroy betyder genåbningen alt.

Nyborg: Det har ikke været svært at finde på noget at lave de seneste dage for restauranter og caféer i Nyborg.

Med flere måneders nedlukning og venten på igen at kunne åbne for gæster er tempoet for alvor skruet op de sidste dage inden genåbningen af restauranter og caféer med både indendørs og udendørs gæster.

Hos Lieffroy er Patrick Lieffroy meget positiv over for, at de nu må åbne, selvom meldingen kom pludseligt.

- Nu havde vi sat os op til at åbne den 6. maj, men det er fantastisk, at vi kan åbne et par uger før, fortæller Patrick Lieffroy på en travl eftermiddag, hvor de sidste ting skal gøres klar, inden gæsterne kommer til spisning onsdag aften.

Og alt skal forberedes. Menuerne skal finpudses, og restauranten, som har stået tom de seneste fire måneder, skal have den helt store tur.


Da vi fik den første dato den 6. maj, gik det fuldstændig amok. Vi fik 150 mails det første døgn efter, og telefonen kimende os ned. Det gentager sig lidt igen

Patrick Lieffroy


Men det er ikke kun i restauranten, de er glade for at kunne åbne. Det virker det også som om, at gæsterne er.

- Da vi fik den første dato den 6. maj, gik det fuldstændig amok. Vi fik 150 mails det første døgn efter, og telefonen kimende os ned. Det gentager sig lidt igen, siger Patrick Lieffroy, som på spørgsmålet om der allerede er booket helt op kan afsløre, at det er der ikke, men det nærmer sig.

En svær tid at komme igennem

For Lieffroy har de seneste fire måneder været hårde. Både for medarbejderne men også for restaurantens økonomi.

Derfor betyder det, at de nu kan åbne igen meget for dem.

- Det betyder alt. Det er det, vi lever og ånder for. Jeg kan mærke en optimisme blandt medarbejderne. Folk er superglade for at være tilbage, fortæller Patrick Lieffroy.

Med fire måneders nedlukning har restauranten også tabt så mange penge, at de har måtte låne, men det oplever Patrick Lieffroy, at flere af hans kolleger har været nødsaget til.

- Det har været hårdt at se sin forretning lukket, og det har kostet mange penge, men vi ser fremad, og det er det vigtigste for os. Vi er glade for at kunne beholde vores personale og ansætte et par mand mere her til åbningen, fortæller Patrick Lieffroy.

- Det har været hårdt at se sin forretning lukket, og det har kostet mange penge, men vi ser fremad, og det er det vigtigste for os. Vi er glade for at kunne beholde vores personale og ansætte et par mand mere her til åbningen, fortæller Patrick Lieffroy. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce