Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kirsia Isabella vil give folk et løft i en svær tid med ny international musik

Kirsia Isabella Olufsen vil løfte humøret og sindsstemninger med nye sange skrevet i coronatiden. Hun plejer at udgive sange på dansk, men siden marts 2020 har hun komponeret sange på engelsk og tysk. Arkivfoto: Maria Frellesen Pedersen
Kirsia Isabella OLufsen udgiver nu hun sine sange på engelsk og tysk for nå endnu flere mennesker. Hun håber at kunne give folk et løft i en svær tid.

Nyborg: Det har altid ligget Kirsia Isabella Olufsen nært at arbejde med musik, og som udøvende kunstner har det ikke været noget nemt år med corona, men nu udgiver hun tre nye sange på både engelsk og tysk, som skal hjælpe folk i en svær tid.

- Man kan let blive deprimeret over corona, så jeg vil gerne sprede glæde og optimisme, og en tro på den kraft vi har i os. Hele den psykiske side er måske den vigtigste side af det her, fortæller Kirsia Isabella Olufsen.

Hun står bag "Nyborgsangen - Vi er friske nu", som hun skrev i 2000, og siden dengang har hun skrevet flere danske sange og optrådt live med dem rundt omkring i Danmark. Sangkataloget af udgivne sange har også nået over 80, og hun opfordrer alle til at synge, om end det bare er hjemme i badeværelset.

- Det at synge er en livsbekræftende aktivitet. Jeg håber også, at sangene inspirerer til at synge med sin stemme. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har hørt, at folk har sagt, at de ikke kan synge, og så har lige holdt op, men det holder sjældent stik. Det at synge er så nærende for hele systemet, siger hun.

Annonce

Ny stemning på engelsk og tysk

To af hendes nye sange er på engelsk og hedder "Beautiful garden", som udkommer 17. marts, og "Worldwide wave of joy", som udkommer i april. Den sidste er på tysk og hedder "Fühl". Den udkommer i maj.

Kirsia Isabella Olufsen har mest udgivet sange på dansk, men nu skal der prøves noget nyt, og hun håber da også, at hun med sin musik kan nå ud over de danske grænser.

- Jeg har optrådt med sange på dansk i mange år, og det er også det nyborgenserne kender. Derfor synes jeg også, det kunne være sjovt at give en smagsprøve på noget mere internationalt, fortæller Kirsia Isabella Olufsen.

Kirsia Isabella Olufsen varsler også med et nyt koncept i den nærmeste fremtid, hvor det handler om ikke at være bange for at give los med stemmen og kroppen.

- Der er mange, som er berøringsangste, når det kommer til deres stemme, og jeg har haft nogle, der bare ved at sige ahhh knækker sammen af grin, og det siger noget om, at der er et stort potentiale, som ikke bliver udnyttet. Jeg glæder mig til at fyre lidt mere op, hvor man arbejder med stemmen som instrument og leger med stemmen. Der ligger en utrolig healingskraft, og den rummer vi alle sammen, siger Kirsia Isabella Olufsen.

Kirsia Isabella Olufsen har delt følgende promolink, hvor folk kan høre hendes nye sang "Beautiful Garden", som udkom den 17. marts: https://promo.theorchard.com/eEdebCVdrQZh3QUxCxRZ

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce