Annonce
Lokalavisen Nyborg

Klumme: - Nu er vi endelig ved at være der

Nyborg Ungdomsråd glæder sig til, at der igen kan ske en masse aktiviteter, og at de igen kan mødes flere. Billedet viser bestyrelsen fra et af deres online bestyrelsesmøder. Foto: Nyborg Ungdomsråd
Vores liv har været sat på pause i alt for lang tid, men nu kan vi endelig komme ud og begynde at leve lidt igen.

Så er vi endelig ved at være der!

Nu er de fleste af os helt eller næsten helt tilbage i skole. Det har taget lidt tid, men nu er vi endelig ved at være tilbage til noget, der minder om en almindelig hverdag. Noget, mange af os har set frem til.

Vi er tilbage i mange af vores fritidsklubber, og nu, hvor vi har passeret den 21. maj, ser det ud til, at vi er næsten helt tilbage ved alle de gamle aktiviteter.

Annonce

Ungdomshuset er jo også åbnet op igen! Selvfølgelig med corona for øje alle steder.

I takt med at vi åbner mere op for aktiviteter for unge, vi er jo både i skole og til sport, så stiger smitten også.

Det er forventeligt, men alligevel skal vi stadig huske på at tage corona seriøst og blive ved med at spritte af, vaske hænder og alt det der. Vi er ved at have godt tjek på, hvad man skal og ikke skal gøre.

Vigtigst af alt er det, at vi også husker at have et liv. Det er måske nemt at glemme for tiden. For mange, og unge især, har det været hårdt under corona. Flere og flere unge oplever ensomhed og depression.

Vores liv har været sat på pause i alt for lang tid, men nu kan vi endelig komme ud og begynde at leve lidt igen.

Vi er begyndt at se vores venner i skolen eller måske i håndboldklubben. Der begynder at være flere fester, man kan tage til, og vi kan samles flere og ses med flere, end vi kunne før.

Og alt det skal der være plads til. Sommeren er på vej, og vi trænger alle til at komme lidt ud.

Så næste gang du måske bliver en smule irriteret over nogle unge, der har det lidt sjovt, så lad dem da have det sjovt. Der skal være plads til alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce