Annonce
Lokalavisen Nyborg

Klumme: Snart kan ungdomshuset blive fyldt med unge igen

Nyborg Ungdomsråd glæder sig til at kunne åbne op for arrangementer igen. Det skriver formand Magnus Ahlstrøm om i denne uges klumme. Foto: Nyborg Ungdomsråd
Mere og mere kan åbne op i Danmark efter et hårdt år med corona, hvor ungdomshuset i Nyborg også har været lukket ned. Nyborg Ungdomsråd glæder sig til, at de unge igen kan bruge de mange nye faciliteter, de har til rådighed.

Endelig er det ved at blive forår og godt vejr. Sundhedsmyndighederne kommer med nye retningslinjer, som betyder, at mere og mere kan åbne op. Og meget snart kan ungdomshuset, Grejsen og Nyborg ungdomsråd begynde at afholde fysiske aktiviteter. Noget, som vi har glædet os utroligt meget til.

Kort før Coronaen slog ud i verden, var ungdomshuset gennem en større makeover, men grundet corona var der ikke tid for Nyborgs unge til at opleve de nye rammer.

Derfor har vi lige nu et ungdomshus, som står næsten som nyt, og som skriger efter at få nogle unge ned forbi. Vi har det hele bortset fra brugere, men I kommer snart tilbage, og så står huset klar til at tage imod jer.

Nogle af vores faciliteter, der er værd at nævne, er musikrum med guitarer, klaver og trommesæt, en hyggelig minibio hvor der kan spilles Playstation og en stor have med plads til det hele og så meget mere.

Formand for Nyborg Ungdomsråd, Magnus Ahlstrøm, har skrevet denne uges klumme. Privatfoto

Hele meningen bag ungdomsrådet og huset er, at vi er der for de unge, og det vil vi gerne vise!

Men hvordan viser man det bedst? Det er ikke et nemt spørgsmål at svare på, men vi gør hvad vi kan for Nyborg Kommunes unge. Nu kan vi gøre endnu mere igen, nu hvor samfundet åbner op, og vi regner med at lægge stærkt ud med et brag af en sommer for Nyborgs unge.

Så hop ind og find os på de sociale medier og følg med i, hvad der sker i Nyborg Kommune for ungdommen.

På vores Facebook side kommer der en konkurrence allerede fra i dag. Husk, vi søger altid flere folk, som har lyst til at gøre en forskel for andre unge i kommunen, så er det noget for dig? Så synes jeg, du skulle prøve at tage kontakt til os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce