Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kom med til Ordblindeugen

Kom til Ordblindeuge i uge 40. Pressefoto
Annonce

Nyborg: I uge 40 stiller AOF Center Odense, Nyborg Gymnasium, VUC, Læseklassen, PLC’erne og Nyborg Bibliotek skarpt på ordblinde i anledning af den årligt tilbagevendende nationale ordblindeuge.

Annonce

Foredrag

Kom til foredrag med Randi Hedelund Jeppesen, som er lærer, har egen virksomhed og desuden er ordblind. Efter foredraget vil der være en workshop i læse- og skriveteknologi.

Her vil du få en større viden om, hvorfor det er så vigtig at kunne læse med ørerne og skrive med stemmen som ordblind.

Arrangementet finder sted i Nyborg Gymnasiums Auditorium tirsdag 29. september klokken 16-19. Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet via nyborgbibliotek.dk.

Annonce

Workshop om ordblindhed

Kom til workshop om ordblindhed og bliv klogere på, hvad ordblindhed er, hvilke udfordringer man kan have som ordblind, hvilke hjælpemidler der er til rådighed og hvordan du som pårørende kan hjælpe en ordblind.

Arrangementet finder sted torsdag 1. oktober klokken 18-20 i Aktivitetshuset Sprotoften. Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser, skal du bestille billet via nyborgbibliotek.dk.

Du kan også komme forbi VUC’s stand på Nyborg Bibliotek i ordblindeugen og få en snak én til én om ordblindhed og hjælpemidler.

Standen har åbent tirsdag 29. september klokken 15-17 og fredag 2. oktober klokken 11-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce