Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kom og mød en stærk kvindelig forfatter

Anne-Cathrine Riebnitzsky holder foredrag i Nyborg. Foto: Les Kaner
Det er sjældent, at titler som sprogofficer og prisvindende forfatter går hånd i hånd. Ikke desto mindre er det tilfældet for Anne-Cathrine Riebnitzsky, som du kan møde med Nyborg Bibliotek torsdag 24. september.
Annonce

Nyborg: Til arrangementet vil Riebnitzsky fortælle om sin anmelderroste roman ”Smaragdsliberen” og sit øvrige forfatterskab, mens du har mulighed for at spørge ind til hendes bøger og begivenhedsrige liv.

Anne-Cathrine Riebnitzsky blev uddannet fra Forfatterskolen i 1998 og tog derefter en uddannelse som sprogofficer i russisk ved hæren. Disse vidt forskellige retninger blev forenet, da hun i 2012 udkom med debutromanen ”Den stjålne vej”, der er inspireret af hendes møde med en række afghanske kvinder under hendes udsending til Afghanistan i 2007.

Efter debuten har Riebnitzsky udgivet flere anmelderroste romaner og modtaget en af Danmarks fineste litterære priser, De Gyldne Laurbær, for sin anden roman ”Forbandede yngel”.

Ved siden af sit forfattervirke har Anne-Cathrine Riebnitzsky sat fokus på undertrykte kvinder i den krigshærgede Helmand-provins, hvor hun har gjort et fantastisk arbejde for den demokratiske udvikling.

Arrangementet finder sted på Bastionen torsdag 24. september fra klokken 19 til 21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce