Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kommunen arbejdede hurtigt, da Inge fik en god idé

81-årige Inger Fredslund Hansen er meget imponeret over, hvor hurtigt hendes idé blev omsat til handling. Foto: Verner Emil Eg
Det er ikke altid, der er langt fra tanke til handling, i kommunalt regi - specielt ikke, når der er penge at spare.
Annonce

Ellinge: - Det hele er jo gået så stærkt, at man næsten ikke kan følge med - det var i går jeg snakkede med dem, og i dag har de hentet det.

Sådan lyder det fra 81-årige Inger Fredslund Hansen, der er noget imponeret over Nyborg Kommunes hurtige responstid.

Det hele drejer sig om et stort grantræ, som Inger Fredslund Hansen plantede for 15-16 år siden sammen med sin nu afdøde mand.

- Jeg synes, det var blevet alt for stort stort - det tog noget af min udsigt, siger hun.

Og så kom Inger Fredslund Hansen til at tænke på, at det jo snart er jul, og så plejer Nyborg Kommune at komme og sætte et juletræ op på Trekanten i Ellinge, og mon ikke de kunne bruge hendes grantræ?

Inger Fredslund Hansen ringede derfor til Nyborg Kommune mandag morgen, og de sagde, at de ville komme og kigge på det. Kort tid efter var de der, og kort tid efter igen, blev Inger Fredslund Hansen ringet op af Vej og Park i Nyborg Kommune, som ville fortælle, at de gerne ville hente træet næste dag.

Tirsdag klokken 9.30 var Nyborg Kommune i gang med at fælde Ingers grantræ, og da klokken lige havde passeret 10 var det tilpasset i bunden, og sat på plads på Trekanten.

Inger Fredslund Hansen har doneret sit store græntræ til at stå som årets juletræ på Trekanten i Ellinge. Foto: Verner Emil Eg
Annonce

Bedstemor med slag i

Inger Fredslund Hansen er meget imponeret over, hvor hurtigt hendes idé blev omsat til handling.

- Alternativet var, at det bare var blevet hugget til flis, så jeg er rigtig glad for, at de kunne bruge det, siger hun.

Verner Emil Eg, der er Inger Fredslund Hansens genbo, er både imponeret over Nyborg Kommunes hurtige responstid, men i særdeleshed også over den 81-åriges gåpåmod.

- På trods af at Inger ikke er en ung pige mere, så er hun stadig meget aktiv i lokalsamfundet. Vi er meget begejstrede over hendes engagement. Hun får ting til at ske, siger genboen, der nu kan nyde et lokalt juletræ på Trekanten i Ellinge.

Dagen efter Inger Fredslund Hansen kontaktede kommunen, blev træet hentet og flyttet over på Trekanten. Foto: Verner Emil Eg
Det store træ tog Inger Fredslund Hansens udsigt, så hun var glad for, at det kunne bruges til noget andet, i stedet for at ende som flis. Foto: Verner Emil Eg
Nu prydrer Inger Fredslund Hansens store træ Trekanten i Ellinge som årets juletræ. Foto: Verner Emil Eg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce