Annonce
Lokalavisen Nyborg

Koncert i kirken: Italiensk temperament tilsat svensk kontrabas

Paolo Russo giver koncert i Nyborg Vor Frue Kirke den 22. juli. Foto: Nicola Fasano
Annonce

Nyborg: Onsdag den 22. juli klokken 20 er der fornemt besøg i Nyborg Vor Frue Kirke, når den italienske Paolo Russo gæster kirken. Med sig har han den italienske Marcello Di Leonardo på trommer og svenske Thommy Andersson på kontrabas.

Til koncerten vil Paolo Russo præsentere sin seneste udgivelse ”Overland”, som er Russos 14. udgivelse i eget navn. ”Overland” er inspireret af den italienske baggrund med folkemusik, og længerevarende bandoneon-studier hos Néstor Marconi.

Paolo Russo dimitterede i Pescara i 1993 med efterfølgende studier i New York, og afsluttede på Rytmisk Musikkonservatorium i 2002. Til koncerten vil han veksle mellem flyglet og hans bandoneon - et instrument som siges at være et af de sværeste instrumenter at mestre. Samtidig er han en yderst berejst herre med koncerter i Europa, Syd- og Nordamerika, Afrika, Cuba, Rusland, Thailand og Japan med sig i bagagen.

Oprindeligt skulle koncerten have fundet sted udendørs i gården, men grundet afstandskrav er koncerten rykket ind i kirken.

Der er gratis entré til koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce