Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kottos og Glas i Nyborg Kirke

Koncert i Nyborg Kirke. Pressefoto
Annonce

Nyborg: Tirsdag den 6. oktober klokken 20 gæster det skandinaviske vokalensemble Glas sammen med den progressive folkemusik-kvartet Kottos Nyborg Vor Frue Kirke.

I anledning af 100-året for uropførelsen af Aladdin-musikken på Det Kongelige Teater har de to ensembler lavet deres egen nyfortolkning af Carl Nielsens skuespilsmusik til Oehlenschlägers ”Aladdin”. 3. del af koncerten er således med ”Aladdins Drøm” i form af 10 satser, men inden da spiller hvert ensemble deres eget kortere program.

Kottos lægger ud med tre islandske folkemelodier af Hugi Gudmundson samt to kompositioner fra egne rækker. De fire prisbelønnede musikere spiller på akkordeon, cello, guitar og blokfløjter. Derefter overtager de seks kvindelige sangere i vokalselskabet Glas med et ligeså spændende program indeholdende bulgarsk, dansk og finsk kormusik.

Begge ensembler er indbegrebet af folkemusik for ”fein-schmeckere”, hvor den eksotiske folketone i mellemøstlige, indiske og afrikanske klange vil fremherske.

Entréen er på 100 kroner og  på grund af pladsen, grundet corona, opfordrer arrangøren til at købe billet på forhånd ved enten turistbureauet eller på nettet - billetter kan dog stadig købes i kirkedøren, indtil der er udsolgt på selve aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce