Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kræftens Bekæmpelse afholder digital generalforsamling

I efteråret var Kræftens Bekæmpelse i Nyborg godt bevæbnet med lyserøde mundbind, plastichandsker og håndsprit, da de holdt Lyserød Lørdag. Denne gang bliver mødet med folk dog digitalt med en online generalforsamling. Arkivfoto: Mogens Rasmussen

Nyborg: Det bliver en noget anderledes generalforsamling fra Kræftens Bekæmpelse i Nyborg Kommune tirsdag den 23. marts. De inviterer nemlig alle medlemmer og interesserede velkommen til at deltage digitalt hjemme fra stuen.

Tilmelding og indkomne forslag skal ske senest otte dage før via foreningens hjemmeside www.cancernyborg.dk til formanden. Ved tilmelding vil du modtage en bekræftelsesmail med information om, hvordan du deltager samt en dagsorden.

Corona bliver ikke omdrejningspunktet på generalforsamlingen, lover lokalformanden, men coronarestriktionerne får lokalforeningen til at invitere til generalforsamling hjemmefra på computeren i stedet for at mødes som vanligt.

- Vi kan godt gennemføre vores generalforsamling digitalt, så vi håber, at mange vil deltage i generalforsamlingen og vil sende sine kommentarer, spørgsmål eller forslag digitalt, siger formanden Allan Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce