Annonce
Lokalavisen Nyborg

Krisestaben: Hør efter og tag det roligt

Lars Svenningsen. Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til de mange forskellige informationer og oplysninger omkring corona-virus er det allerbedste råd: Tag det roligt og hold dig opdateret, skriver Nyborg Kommune i en pressemeddelelse.

”For at vi sammen kommer bedst muligt igennem krisen er det afgørende, at alle er opdaterede på retningslinjerne og derudover selvfølgelig overholder dem”, siger lederen af kommunens krisestab, kommunaldirektør Lars Svenningsen.

Så snart der kommer nye tiltag og anbefalinger fra krisestaben, kan de findes på kommunens hjemmesiden og på Facebook. Her kan du både finde informationer og opdateringer for brug af kommunens institutioner og eventuelle forandringer på ydelser og services.

Herudover opfordres alle til at holde sig opdateret på Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til god hygiejne og begrænset fysisk kontakt.

Det er stadig muligt at komme i kontakt med kommunes medarbejdere. Selv om mange af de kommunale kontorer er lukket, passer medarbejderne stadig deres arbejde hjemmefra. Og langt det meste kører ifølge pressemeddelelsen som normalt.

"Det er stadig muligt at ringe til for eksempel borgerservice eller vores visitation, hvis du har nogle spørgsmål. Og du kan være helt sikker på, at vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig", understreger Lars Svenningsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce