Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kunderne festede med Føtex

Føtex åbnede torsdag morgen med morgenbrød og roser og borgmestertale efter over fire måneders ombygning i varehuset Foto: Klaus Wind
Godt fire måneders million-ombygning er slut i Føtex. Varehuset åbnede torsdag morgen for kunderne med borgmestertale, blæsermusik, kaffe og blødt brød.
Annonce

Nyborg: Mangeårig - nu pensioneret varehuschef i koncernen, H.P. Madsen - serverede kaffe, bitter og rundstykker til de morgenfriske, som stod klar, da glasdørene gled op til tre dages åbningsfest efter endt ombyning i Føtex Nyborg, torsdag.

H.P. Madsen har selv en fortid som varehuschef hos Føtex i Odense og Faaborg, og han var klar til at hjælpe sin kollega varehuschef Allan Mariager i Nyborg på åbningsdagen. De to kolleger har kendt hinanden siden 1982.

I mens havde Allan Mariager travlt med at byde velkommen til kunderne, som blev modtaget med røde roser og swingende jazz fra "De swingende Lunter" anført af kapelmester Mads Lunde, Nyborg.

Også borgmester Kenneth Muus var blandt de morgenfriske, som indledte dagen i det revitaliserede indkøbs-mekka. Her er alt inventar over de seneste fire måneder udskiftet, og afdelinger er vendt på hovedet, for at få nye placeringer på det store butiksareal.

Trioen "De Swingende Lunter" sørger for masser af jazz til torsdagens genåbningsfest i Føtex. Foto: Klaus Wind
Annonce

Salater skal frem i lyset

Efter borgmestertale, så blev kunderne sluppet løs i det ombyggede varehus. Her mødte vi blandt andre nogle af de helt faste kunder i Føtex. Og her var der udpræget tilfredshed med det ombyggede varehus og de nye afdelinger, som de kunne nikke genkendende til

- Det er noget af det samme, som i Føtex i Rosengårdscenteret. Det ser godt ud, selvom jeg synes, at den nye grøntsagsafdeling er noget mørk i det. Der mangler noget lys, og færdigsalaterne er gemt væk og isoleret i et hjørne, lød et tidligt indspark fra Jenny Rasmussen.

Hun fik sig en snak med Inge Aasted om indretning og udbud på hylderne. Og her gik kundernes roser til ikke mindst slagter- og viktualieafdelingen samt vinkælderen, som er kommet længere frem bunden af butikken.

Samtidig havde de to trofaste kunder bemærket, at boksen med gule datovarer er blevet noget mindre end tidligere.

- Vi skal undgå madspil. Og her kan også en boks til grøntsager være en god idé, foreslog Jenny Rasmussen, mens blæserne pakkede grejet og forsvandt ned til vinmanden Erling i bunden af butikken. Her serverede han et glas bobler til formiddagens livsnydere.

Fredag og lørdag forsætter festen i Føtex med i alt 200 roser til de morgenfriske samt konkurrencen om at fylde en indkøbsvogn op til 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce