Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kvinderne fra SUS vinder og holder fast i toppen

Dagens første divisionskamp blev en blandet pose bolcher, hvor en dårlig dommerpræstation var blandt de afgørende faktorer. Foto: John Schmidt
Annonce

Håndbold, Kvinder, 3. division, Pulje 4 SUS Håndbold-Ribe HK. 29-21 (14-10)

Dagens første divisionskamp blev en blandet pose bolcher, hvor en dårlig dommerpræstation var blandt de afgørende faktorer. Hjemmeholdet var aldrig bagud i kampen, og kunne gå til pause med en føring på fire mål. Første halvleg sluttede med direkte rødt til udeholdets bedste, og det var kulminationen på en del kendelser, som ingen rigtig forstod.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der til stor undren startede med et uforståeligt straffekast imod sig og en udvisning. Det rystede dog ikke SUS Håndbold, der trak fra til 22-15, inden en dårlig fase reducerede den føring til kun tre mål ved 22-19.

Herefter blev grebet igen strammet, og i slutfasen kom redningerne fra Mette Lindberg Rasmussen i målet, og Helle Fyrsterling blev betjent fint på stregen, hvorfra hun scorede seks af holdets sidste otte mål. Med syv mål i alt blev hun topscorer, mens de øvrige mål blev sat ind af Maria Eriksen med seks, Celina Heine Matthiesen og Amalie Larsen hver fire, Nicoline Hylleberg tre, Sandra Clemmensen og Sara Elsborg hver to og endelig blev Mette Rasmussen noteret for en enkelt scoring.

Holdet spiller allerede igen tirsdag, hvor Ollerup/Skerninge er værter, mens næste hjemmekamp er fredag den 22. november, når Haderslev gæster Ullerslev. (JOSC)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce