Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kvindernes aften på Slotsmøllen

Slotsmøllen skal igen være ramme om fest og farver og i første omgang for kvinder. "Ladies Night" er første planlagte arrangement, 31. august. Arkivfoto: Klaus Wind
I årevis var det yderst populært med events og musikarrangementer på Slotsmøllen. Det har givet lokale eventmagere lyst igen at åbne for fest og koncerter i lokalerne. 31. august er der premiere med "ladies night".
Annonce

Nyborg: Jim Wichmann, der står fadder til Jimbo’s Julerock, som i sin tid bragede gennem kælderen på Slotsmøllen, er parat til at genoplive tidligere tiders fest og farver på stedet. I lokaler, som leverede den særlige og stemningsfyldt atmosfære, og som altid var proppet, så skal festen genoplives.

Sammen med eventmager Amanda Kongstad barsler de to med arrangementet ”Kæmpe ladies night på Slotsmøllen”. - Vi blev enige om, at ladies night var på sin plads. Den generation af kvinder, der husker festerne på Slotsmøllen, er en festlig årgang. Også den dag i dag. Vi er sikre på, at mange andre end os vil synes, at det er sjovt at komme tilbage til stedet og feste igen, påpeger Jim.

Amanda Kongstad supplerer: - Ja, og så var vi enige om, at det skulle være noget for alle.

Jim Wichmann er sammen med Amanda Kongstad klar til at genoplive tidligere tiders fester på Slotsmøllen. Arkivfoto.
Annonce

Banko med Olrik

Datoen for ladies night og et alsidigt program er fastsat til 31. august klokken 18.30. Her er starteren til en festlig aften tapas og bobler. Den lokale musiker Henrik Johannessen står for akustisk musik live, inden det er tid til at spille banko på alle plader.

Bankokaj hedder denne aften Jakob Olrik og er også sexolog. Værten med numrene lægger op til en underholdende omgang banko med frække undertoner og spændende gevinster på en aften, hvor Gamle Ole er tæt på eneste mandlige islæt.

Senere på aften er musikken lagt i hænderne på gruppen Girl’s Underwear, som musikalsk spænder fra U2, over Bryan Adams til Thomas Helmig og andre, som i tidens løb er garanter for festklassikere. Og gennem aftenen vil der være mulighed for yderligere gevinster fra lokale sponsorer og frække overraskelser.

- Det bliver en aften i kvindernes tegn. Det synes vi, at de fortjener, bemærker Jim med et blink i øjet.

Billetterne er sat til salg og kan købes på billetto.dk. Prisen er 349 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce