Annonce
Lokalavisen Nyborg

Længe ventet ønske går i opfyldelse: Minimal bliver til Normal

Minimal-butikken har ligget i Kongegade siden 18. juni. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
I fremtiden kan nyborgenserne se frem til, at en permanent Normal-butik vil være en del af bybilledet.
Annonce

Nyborg: I udgangen af august lukker Minimal-butikken, som har ligget i Kongegade siden den 18. juni. Men det betyder ikke, at nyborgenserne skal vinke farvel til discountkæden, der blandt andet sælger dagligvarer som for eksempel vaskepulver, slik, cremer og makeup.

Ifølge Normal-direktøren, Torben Mouritsen, kan nyborgenserne nemlig se frem til en mere permanent version af butikken i fremtiden.

- Det er gået rigtig godt i Minimal-butikken henover sommeren i Nyborg. Der har været rigtig travlt, så derfor har vi besluttet os for, at vi åbner en permanent Normal-butik i Nyborg, fortæller han.

Annonce

Stor efterspørgsel på Normal-butik

Tidligere på året blev læserne af Fyens Stiftstidende og Lokalavisen Nyborg spurgt, hvilke butikker, de ønskede sig i Nyborgs gågade. Her pegede overvældende mange på discountkæden Normal.


Vi kan ikke komme med nogen dato endnu. Lige nu skal vi koncentrere os om at finde nogle lokaler, som ligger godt og har den rigtige størrelse - gerne på gågaden. Først derefter kan vi begynde at melde en dato ud.

Torben Mouritsen, Normal-direktør


Det betød, at der henover sommeren blev åbnet en Minimal-butik i Nyborg samt i ni andre populære feriebyer, der skulle være prøvekaniner for en eventuelt permanent Normal-butik. Og med aktiviteten i Minimal-butikken i løbet af sommermånederne, er Torben Mouritsen ikke bekymret for, om en mere permanent version kan løbe rundt i byen.

- Vi er meget fortrøstningsfulde. I Minimal-butikken har vi kun haft en meget begrænset sortiment, så vi tror helt sikkert ikke, at det bliver et problem, når kunderne samtidig får endnu mere at vælge imellem.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår den nye Normal-butik åbner i Nyborg, da man først for nylig har besluttet, at Minimal-butikken bliver en permanent Normal-butik.

- Vi kan ikke komme med nogen dato endnu. Lige nu skal vi koncentrere os om at finde nogle lokaler, som ligger godt og har den rigtige størrelse - gerne på gågaden. Først derefter kan vi begynde at melde en dato ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce