Annonce
Lokalavisen Nyborg

Løb afsted som en ægte superhelt til Det Virtuelle Helteløb

Det Virtuelle Helteløb løber af stablen i St. Bededagsferien. Alle kan være med. Det handler om at have det sjovt og ikke at komme først i mål. Foto: Børneulykkesfonden
Find løbeskoene frem, når Legeheltene afholder Det Virtuelle Helteløb i St. Bededagsferien i Nyborg. Man bestemmer selv, hvor og hvor langt men fælles er, at man støtter indlagte børn i Danmark.

Nyborg: Der kommer sus i heltekapperne og forhåbentlig et smil på læben, når store og små superhelte snører løbeskoene og løber afsted til Det Virtuelle Helteløb i Nyborg.

Helteløbet er et familieløb, hvor det ikke handler om at komme først i mål, men om at have det sjovt imens man gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Det Virtuelle Helteløb er arrangeret af Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem 0 og 14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Løbet varer fra den 30. april til den 2. maj, hvor familier løber sammen men hver for sig.

Der vil derfor heller ikke være nogen fælles start. Man vælger som deltager selv, hvor og hvornår løbeturen skal foregå. Det kan være en tur på vejen, på stranden eller i skoven.

Til Det Virtuelle Helteløb bliver alle deltagere forvandlet til superhelte med heltemasker og heltekapper i enten blå, grøn, orange, pink eller gul farve. Inden løbet er der virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er varme og helt klar, når ruten skal tilbagelægges.

Løbet skal være et alternativ til de helteløb, som Børneulykkesfonden normalt afholder hen over foråret og sommeren.

- Det Virtuelle Helteløb skal være en sjov og aktiv oplevelse for børnene og deres forældre, hvor de får lov til at boltre sig og give den gas som superhelte i en tid, hvor mange aktiviteter stadig er aflyst grundet coronasituationen. Med Det Virtuelle Helteløb har vi dog stadig muligheden for at skabe et fællesskab, hvor folk løber sammen men hver for sig, og det er vi utrolig glade for, udtaler Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden.

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv. Samtidig skal løbet sætte fokus på Legeheltenes arbejde rundt om på de danske hospitaler.

Fakta om løbet

Det Virtuelle Helteløb foregår i St. Bededagsferien fra 30. april til 2. maj med seje løbere i hele Danmark.

Løbet afholdes virtuelt, hvilket vil sige, at deltagerne helt selv bestemmer, hvor og hvornår man vil løbe. Der vil ikke være en fælles start.

Alle deltagere får før løbet tilsendt et startnummer, heltekappe- og maske i valgfri farve, diplom samt opvarmningsvideo med Legeheltene.

Prisen pr. deltager er 100 kroner, som går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Læs mere på: https://helteloebet.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce