Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lad drømmen gå i opfyldelse - bliv musicalstjerne for en uge

I uge 31 kan børn og unge prøver kræfter med musicalverdenen på musicalcamp. Foto: Kasper Riggelsen.
I uge 31 går det løs med musicalcamp for alle, der har lyst til at prøve kræfter med dans, sang og teater.
Annonce

Nyborg: Nyborg Ungdomsskole og Nyborg Voldspil afholder musicalcamp i uge 31 for børn og unge mellem 8 og 14 år. Sommercampen er en gentagelse og variation af sidste års succes med Dancecamp.

Maria Kronborg, som er danser og en af initiativtagerne, fortæller, at campen både henvender sig til børn og unge, som allerede har erfaring, men i høj grad også til nybegyndere, der kunne tænke sig at finde ud af, om dans, sang og drama kunne være noget for dem.

- Nybegyndere kan også være med. Vi tilrettelægger det sådan, at børnene inddeles i mindre grupper, efter om man har lavet musical i mange år, eller om det er første gang. Så følger man gruppen hele ugen, siger Maria Kronborg.

Annonce

Fællesskab

Men der vil også være fælles aktiviteter, hvor man spiser, danser og synger sammen og viser hinanden, hvad man har lavet i løbet af dagen, fortæller Maria Kronborg. Børnene kommer igennem klassiske musicaldiscipliner som dans, sang og drama, men målet er ikke at afslutte med en performance.


Målet er at få øjnene op for, hvad teater og musical kan, og hvor sjovt det er.

Maria Kronborg, danser og initiativtager


- Målet er at få øjnene op for, hvad teater og musical kan, og hvor sjovt det er.

Annonce

Gratis

Campen er gratis i år på grund af de midler, som kommunen har modtaget fra regeringens sommerpakke.

Det glæder Jesper Nielsen, som er leder af Musicaltalentskolen og initiativtager. Han glæder sig også over det gode samarbejde mellem Voldspillet og Ungdomsskolen, og at det er lykkedes at skaffe nogle dygtige undervisere.

- Vi håber, at campen kan give en masse børn den glæde, det er at spille teater. Det er enormt skægt og fantastisk at opleve det fællesskab, man har. For nogle kan det også blive vejen ind i musical og teater, siger Jesper Nielsen, som lover, at hvis det bliver en succes, vil campen blive gentaget næste sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce