Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lene åbner egen klinik med fokus på massage og akupunktur

Lene Christiansen åbnede sin klinik Østfyns Muskelterapi den 6. april i hjemmet i Refsvindinge. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Den 6. april åbnede Lene Christiansen sin nye klinik Østfyns Muskelterapi i Refsvindinge, hvor hun blandt andet tiltyder behandlinger med medicinsk akupunktur.

Refsvindinge: Sammen med genåbningen af en del af de liberale erhverv i Danmark kunne Lene Christiansen slå dørene op for gamle og nye kunder i sin nye klinik Østfyns Muskelterapi den 6. april.

Lene Christiansen er uddannet lægeeksamineret massør, idrætsskadeterapeut, columnaterapeut og akupunktør, og har i mange år arbejdet hos forskellige behandlingssteder.

Nu var tiden så inde til at få sin egen klinik i hjemmet på Generalgyden.

Annonce

- Jeg har længe haft et ønske om at få en klinik igen, fortæller Lene Christiansen, som tilbage i 2005 havde egen klinik i Nyborg.

Akupunktur for alle

Ved akupunktur bruger Lene triggerpunkter, hvor hun sætter nåle i. Det kan for eksempel være, hvis man kæmper med en tennisalbue.

- Jeg brænder meget for at hjælpe folk, hvis de har fået en skade, og det at opleve at jeg kan afhjælpe det. Det er enormt givende, siger Lene Christiansen.

Skaderne kan for eksempel være fra overbelastning, dårlige arbejdsstillinger eller sportsskader.

- Jeg prøver også meget at se kroppen som en helhed. Hvis man har ondt i sin albue og arm, så kan det være, at det for eksempel kommer omme fra nakken.

Men det er ikke kun akupunktur, eller hvis folk har skader, at Lene Christiansen hjælper. Folk kan også bestille det, hun kalder wellness massage, som er en almindelig blød massage.

Annonce

Samarbejde med andre

For Lene Christiansen er det også vigtigt at kunne samarbejde med andre behandlere. Tidligere har hun arbejdet sammen med for eksempel kiropraktorer, og en blanding af for eksempel knæk fra en kiropraktor og tryk eller akupunktur fra hende kan være en god hjælp for mange.

- Hvis én kommer ind med et låst led, så kunne jeg godt sige, at den klarer jeg bare, men jeg synes, det er vigtigt at kende sine begrænsninger. I det her tilfælde ville jeg henvise til en kiropraktor, og så kunne de komme til massage hos mig. Det er meget vigtigt, at man ikke bliver for ensporet, forklarer Lene Christiansen.

- Jeg har stor respekt for det og andre behandlere, uddyber hun.

Lene Christiansen er også certificeret RAB behandler (registeret alternativ behandler), hvilket vil sige, at man skal have et vist omfang af både uddannelse og erhvervserfaring. Herudover skal man løbende uddanne sig for at beholde titlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce