Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lindholm Business Center byder nye iværksættere velkommen med nyt stort maleri

Vægmaleri på Lindholm Business Center skal hjælpe med at trække flere iværksættere og virksomheder til. Privatfoto
I midten af marts holdt Lindholm Business Center fernisering for nyt stort vægmaleri på Lindholm Havnevej 31. Snart åbner Lindholm Business Center nabobygningen op for endnu flere iværksættere og forretningsfolk.

Nyborg: I stedet for en bar trappeopgang fik de mange virksomheder og iværksættere, som har kontor på Lindholm Business Center, et nyt stort maleri af Aarhus kunstneren Thomas Kruse.

Tidligere på året åbnede iværksætterhuset Broen på Lindholm Business Center, og det nye maleri skal sammen med det nye iværksætterhus være med til at få synliggjort muligheden for at slå sig ned i Nyborg som iværksætter og erhvervsdrivende.

I det nye iværksættermiljø er der otte pladser, hvor iværksættere i en begrænset periode kan leje sig ind og samtidig modtage vejledning fra Nyborg Kommunes medarbejdere fra Erhverv og vækst.

Desuden er der oprettet fire arbejdspladser, som er bestemt til de helt unge i samarbejde med Nyborg Gymnasium.


Bølger er jo standhaftige. De bliver ved og giver ikke op. De illustrerer både op- og nedture, og sommetider finder man en god surferbølge, hvor det bare kører derudad

Nicolai Waltham


Annonce

Bølger passer til miljøet

Maleriet måler to en halv gange fire meter på endevæggen i trappeopgangen og blev færdigt i midten af marts og fejret med en minifernisering på grund af de gældende corona-restriktioner.

Motivet er bølger, og det har nogle klare koblinger til området og naturen lige udenfor de store bygninger, men der er samtidig mange koblinger til det at være iværksætter, og de glæder og udfordringer det indebærer.

- Bølger er jo standhaftige. De bliver ved og giver ikke op. De illustrerer både op- og nedture, og sommetider finder man en god surferbølge, hvor det bare kører derudad. Måske dukker der uventet hjælp i form af en smuk havfrue op, fortæller Nicolai Waltham fra Lindholm Business Center i en pressemeddelelse.

Annonce

Plads til flere iværksættere

Lindholm Havnevej 31 er nu næsten fyldt helt op med virksomheder og iværksættere, og i løbet af 2021 åbner Lindholm Havnevej 29 op for endnu flere.

Bygningen er identisk med sin nabo. Her arbejdes der også på at etablere en fælles kantine og business café.

I de nye lokaler på Lindholm Havnevej 29 er der plads til 20 nye virksomheder og iværksættere.

Thomas Kruse (tv.) er kunstneren bag det store vægmaleri på Lindholm Business Center. Maleriet fylder hele den 2,5 meter bredde og fire meter høje væg. Thomas Kruse har i mange år arbejdet med kunst- og kulturprojekter sammen med børn. Han har blandt andet udsmykket mere end 60 skoler med eleverne heriblandt Birkhovedskolen i Nyborg. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce