Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lisbeth Zornig taler på Østfyns Erhvervsråds temadag

Lisbeth Zorning har i løbet af sin opvækst været anbragt på adskillige institutioner, oplevet misrøgt hjemme og blevet misbrugt. Hun har udgivet flere bøger og lavet dokumentarprogrammer på DR og TV2 og radioprogrammer med mere om disse problemstillinger. PR-foto
Annonce

Nyborg: Hvad er det for en børne- og ungdomskultur, der påvirker vores børn og unge, og hvordan trives børn og unge generelt? Hvem er det, der lever på kanten eller falder udenfor mainstream- fællesskabet og mistrives og hvorfor? Hvordan kan vi sammen sætte ind, få alle med og sikre den såkaldte inklusion på tværs af institutioner, skoler og ungdomsuddannelser?

Alt dette sættes der fokus på, når Østfyns Erhvervsråd inviterer 10 af medlemsvirksomheder til temadag. Dagen skal bruges til at få mere viden, fælles sprog, inspiration og forventningsafstemning på tværs af det politiske system, lederne og de fagprofessionelle ved fronten.

Temadagen afholdes fredag 13. marts på Bastionen. Der vil i løbet af dagen være forskellige oplæg blandt andet fra børnepsykolog Rasmus Alenkær, forsker og daglig leder af CUR (Center for Ungdomsstudier) Søren Østergaard og Lisbeth Zornig Andersen, stifter af Huset Zornig og tidligere formand for Børnerådet.

Tilmelding skal ske senest 16. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce