Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lissen får al aftensmad fra Ullerslev Forsamlingshus

Lissen Collenburg fra Nyborg ses her med sit fjerde barnebarn, Elliott. Privatfoto
Lissen Collenburg, der indtil videre har støttet Ullerslev Forsamlingshus med 700 kroner, vandt anden lodtrækning i Fyens Stiftstidendes kampagne.
Annonce

Nyborg/Ullerslev: Lissen Collenburg fra Nyborg har støttet Ullerslev Forsamlingshus med 700 kroner ved at købe aftensmad til sig selv og sin ægtefælle i sidste uge, og det agter hun at blive ved med.

Hun fortæller, at menuen indtil videre har stået på hakkebøf med bløde løg, koteletter i fad og millionbøf med kartoffelmos.

- Det er billigt, og det smager skønt, siger hun.

Årsagen til, at hun og manden har støttet forsamlingshuset, er, at de gerne vil række hånden ud til en forretning uden for Nyborgs midtby.

- Vi boede i Ullerslev, inden vi flyttede til Nyborg. Al fokus her er omkring de tiltag, der sker i Nyborg. Ullerslev og Ørbæk bliver ofte overset. Det er ikke ret længe siden, ejeren overtog forsamlingshuset, og derfor ville vi gerne støtte ham, fortæller Lissen Collenburg.

Hun vil samtidig gerne opfordre andre borgere til at huske at handle lokalt, særligt i denne tid.

Fyens Stiftstidende har iværksat kampagnen "Sæt pris på din by", for at vi alle kan hjælpe med at holde hjulene i gang i denne corona-tid ved at købe for eksempel takeaway, gavekort m.m. lokalt. I den forbindelse kan man på fyens.dk hver dag fortælle, hvad man har købt og dermed deltage i en lodtrækning om præmier.

Det gjorde Lissen Collenburg, og hun vandt fire billetter til Odense Zoo.

- Det er vigtigt at hjælpe de lokale butikker, for ellers er de her ikke, når det hele er overstået. Vores egen datter og svigersøn er selvstændige fra 1. april, og det kan ramme både nye og veletablerede virksomheder. Caféer, frisører, tøjbutikker, campingpladser, ja, ingen går fri, lyder det fra Lissen Collenburg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce