Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lokal julekalender endnu en gang på gaden

SUS Håndbolds U15 piger og alle øvrige spillere i klubben sælger i den kommende ikke mindre end 5.000 af de populære julekalendere med halve grise og mange andre gevinster under lågerne. Privatfoto
Annonce

Nyborg: SUS Håndbold er klar med 5.000 af deres julekalendere, hvor man kan vinde halve grise, kødpakker og mange andre gevinster fra lokale sponsorer.

Lige siden 1998 har SUS Håndbold hvert år udgivet en egenproduceret julekalender med billeder af SUS-spillere på forsiden, tegninger fra børnespillere og gevinstchancer under lågerne.

2020-udgaven, som nu sælges af alle SUS-spillere og i de lokale forretninger, har endnu flere gevinstchancer end tidligere. Den samlede præmiesum er på ikke mindre end 112.000 kroner.

Alle gevinster skænket af lokale virksomheder og forretninger, heriblandt en stor kødpakke fra BF OKS i Hesselager og en halv gris fra lokale svineproducenter hver dag i hele december frem til jul.

Til gengæld er prisen for første gang i julekalenderens historie blevet hævet – fra 24 til 30 kroner stykket, og fire kalendere for 100 kroner.

Klubben håber, at kalenderne som de tidligere år rives væk i løbet af november måned som en uvurderlig støtte i denne svære coronatid for sporten, og naturligvis med de mange lokale gevinster under lågerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce