Annonce
Lokalavisen Nyborg

Lundemann fejrer 60 års jubilæum

Arne Lundemann underholder et publikum. Det har han gjort igennem 60 år og det markeres med to jubilæums-shows på Villa Gulle. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Arne Lundemanns 60 års jubilæums-sæson blev delvis ødelagt af corona. Men han inviterer nu til to shows på Ville Gulle om de mange år på farten.
Annonce

Nyborg: I år er det 60 år siden, en 13-årig gut fra Nyborg begyndte at underholde og straks begejstrede alle med sin charme og sin stemme.

Efterhånden er den lille gut blevet større, men der er stadig masser af stemme og charme i Arne Lundemann, for det er selvfølgelig ham, det handler om.

Entertaineren havde regnet med at turnere med en jubilæumsforestilling i denne sæson, men den plan ødelagde corona-virussen, lige som den ødelagde så meget andet. Men nu tager han revanche ved at lave et jubilæums-show to aftner på Hotel Villa Gulle. Det er onsdag den 23. og torsdag den 24. september.

Arne Lundemann

Arne Lundemann begyndte at optræde i 1960, men der gik fem år, inden han fik debut hos Nyborg Voldspil. Det var i forestillingen Folk og Røvere i Kardemommeby.

I 1970 fik han debut på Odense Teater i Oklahoma.

Sammen med blandt andre hustruen Gitte har han sat mange revyer og kabareter op. Blandt andet i Kerteminde og i museumsfærgen i Nyborg.

Han er udlært kok fra Nyborg Strand og har drevet Danehofkroen, Hotel Nyborg og Lundemanns Kælder.

- Det kan godt være, at Arne Lundemann ikke længere lægger sig helt ned på knæ, når han skal se en dame blandt publikum i øjnene og synge "Det er det skønneste jeg ved" fra Sommer i Tyrol. Det ændrer imidlertid ikke ved, at Arne Lundemann stadig er i øjenhøjde med sit publikum, når han indtager landets små og store scener og med stor stemme, nærvær og højt humør begejstrer, skriver Lundemanns faste impresario og pianist, Andy Hansen i en pressemeddelelse for de to aftner.


Det kan godt være, at Arne Lundemann ikke længere lægger sig helt ned på knæ, når han skal se en dame blandt publikum i øjnene og synge "Det er det skønneste jeg ved" fra Sommer i Tyrol.

Fra pressemeddelelsen for Lundemanns jubilæumsshow


Showet rummer en stribe highlights fra den ualmindelig lange karriere, og han har to af sine faste samarbejdspartnere med: Andy Hansen og selvfølgelig sønnen André, der har lovet at croone lidt Elvis Presly og Gustav Winckler, mens den gamle puster ud. Og som der står i pressemeddelelsen:

"Sikkert er det naturligvis også, at Arne og André danner parløb i musikalske potpourrier, der med garanti vil få humørbarometret til at stige med samme fart, som hvis de to madglade Lundemænner besteg den samme badevægt."

I Lundemanns ånd inkluderer de to shows smørrebrød, inden det går løs på scenen. Af hensyn til corona-situationen sælges kun 45 billetter per aften. Billetterne fås hos Hotel Villa Gulle.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce