Annonce
Lokalavisen Nyborg

Møde: - Nu skal Nyborg løftes

Palle Reimer blandt indkalderne til et møde om Nyborgs problemer. Arkivfoto: Kasper Riggelsen.
Nyborg er den kommune på Fyn, der har brug for mest økonomisk hjælp udefra. Derfor er der brug for et løft, mener en gruppe, der indkalder til debatmøde.
Annonce

Nyborg: - Nyborg Kommune har gennem det sidste årti brystet sig af at være en af de bedste kommuner på Fyn, men der er store problemer, og kommunen har en af de højeste skatteprocenter. Derfor mener vi, der er brug for at give kommunen et løft.

Det siger tidligere ejendomsmægler, Palle Reimer, der nu indkalder alle interesserede til et møde om Nyborgs situation, og hvad der skal gøres ved det.

- Mødet er kommet i stand på initiativ af en gruppe mennesker - seks personer - som vil prøve at komme med ideer til at give Nyborg et tiltrængt løft på flere parametre, skriver Palle Reimer i en pressemeddelelse.

Han henviser til den aktuelle diskussion om kommunal udligning, hvor det jo er blevet tydeligt, at Nyborg er den kommune på Fyn, der får mest økonomisk hjælp fra andre kommuner og samtidig får mest ud af regeringens forslag til udligningsreform.

- Mødet er ikke politisk, men skal virke med input og ideer for at sætte gang i kommunen, skriver Palle Reimer, der har deltaget i den lokale debat i årtier, og som stillede op til byrådsvalget i 2017 for lokallisten Folkepartiet Nyborg, der ikke fik nogen valgt ind.

Mødet finder sted den 19. februar klokken 19 i Anders Draghes Gaard, Kongegade. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce