Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mads Fuglede om det amerikanske præsidentvalg

Den kendte USA ekspert Mads Fuglede kommer til Nyborg den 21. september og fortæller om det amerikanske valg.
Annonce

Nyborg: Den 21. september klokken 19.30 på Hotel Nyborg Strand holder USA-ekspert Mads Fuglede foredrag, som er arrangeret af Venstre i Nyborg og Kerteminde.

Uanset om man kan lide det eller ej, så er Washington D.C. verdens politiske hovedstad. Amerikansk politik er meget mere end præsidentembedet, men omfatter alle de politiske institutioner i USA.

Eksempelvis er den amerikanske præsidents handlemuligheder meget begrænset indenrigspolitisk, hvorimod han/hun har meget friere tøjler udenrigspolitisk. Meget af det der foregår "over there" virker fremmed for os: Tonen i amerikansk politik er usædvanlig barsk.

Der er ligeledes usædvanlige høje summer involveret i en amerikansk valgkamp, og man vælger præsidenter, der ikke har fået flertal af stemmerne. Det har alt sammen sine grunde, som Mads Fuglede vil komme nærmere ind på i løbet af dette foredrag.

Mødet er åbent for alle. Medlemmer af Venstre deltager gratis. Ikke medlemmer betaler 95 kroner i entré. Alternativt kan man blive medlem af Venstre resten af 2020 for samme beløb og komme gratis ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce