Annonce
Lokalavisen Nyborg

Melissa foreslår klippekort til frisører for at støtte: Manglen på klipning er dog det mindste under corona

Melissa og Peter Meulengracht har haft det hårdt under corona. Melissa har glædet sig til, at butikkerne igen må åbne, så hun kan købe sko til sin to-årige datter, og hun foreslår, at frisørerne kan køre med klippekort, når de åbner for at støtte dem økonomisk. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Melissa Meulengracht og hendes familie har ligesom alle andre måtte undvære at gå i butikker, til frisøren, på arbejde og i skole. Nu har Melissa selv kastet sig over datterens pandehår, og hendes eget hår venter hun med, indtil hendes egen frisør åbner igen.

Nyborg: Det, som Melissa Meulengracht glæder sig allermest til, nu butikkerne igen er åbne, er at købe nye sko til sin to-årige datter, Melanie, som over vinteren er vokset ud af de gamle, og det er ved at være kritisk at få nogle nye, hvis ikke hun skal gå i de gamle eller uden fodtøj.

Frisørerne må dog stadig se lidt længere efter en åbning, men hvis de måtte åbne i denne omgang, ville Melissa Meulengracht have besøgt sin faste frisør i Nørregade, Hair Flair, for at støtte på den ene eller anden måde.

- Jeg er sikker på, at frisøerne har det hårdt økonomisk, og hvis de åbnede, kunne jeg godt finde på at gå ned bare for at støtte hende, eller spørge om jeg kunne købe et klippekort, fordi så får hun i det mindste noget nu og her, og så kan man indkassere det senere hen, siger Melissa Meulengracht.

Annonce

Venter på frisøren

Hun er en af de heldige, som blev klippet lige inden, frisørerne måtte lukke ned i december på grund af den stigende coronasmitte. I sidste uge måtte hun også i gang med saksen selv. Ikke på sig selv, det overlader hun til de kyndige hænder hos frisørerne, men til datteren hvis pandehår var vokset ned i øjnene.

Lige for tiden ser hun kun to løsninger, hvis man absolut vil klippes. Selv venter hun gerne til frisørerne igen må åbne.

- Du kan enten selv klippe dig eller få andre til at klippe dig. Min mand tager trimmeren, og det er heldigvis meget nemt. Det er bare ikke os alle, der har lyst til det. Så desperat er jeg heller ikke efter at blive klippet, fortæller Melissa Meulengracht.

Annonce

Ramt på andre områder

Melissa Meulengracht og hendes familie har virkelig kunne mærke begrænsningerne ved både nedlukningen i foråret sidste år og den i år. Især manglen på et socialt liv har været hårdt.

- Min mand startede på pædagogstudiet sidste år, og det er jo noget af det mest sociale, man kan. At blive sendt hjem og sidde bag en skærm, så er der intet pædagogisk tilbage. Det har vi været ramt på, siger Melissa Meulengracht.

Det allerhårdeste var dog fødslen af hendes nu seks uger gamle datter, hvor hun måtte indlægges på OUH og ikke kunne se sin datter på to år.

- Vi var indlagt i tre uger, og corona betød, at den store ikke måtte komme og besøge os. At være indlagt med en nyfødt med én på knap to år derhjemme, det er hårdt, forklarer Melissa Meulengracht.

Den 27. januar kom de hjem, og datteren Marlene blev udskrevet helt den 9. februar, så de nu kan være en "hel" familie igen, som Melissa Meulengracht forklarer det.

På den korte bane glæder familien sig især til en ting, som snart åbner.

- Jeg glæder jeg mig rigtig meget til, at vi kan komme i Zoologisk Have. Nu er Melanie stor nok, så det kunne være godt, fortæller Melissa Meulengracht.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce