Annonce
Lokalavisen Nyborg

MGP-show på Bastionen

Samtlige otte finalister fra MGP 2020 går den 17. maj på scenen i kulturhuset Bastionen i Nyborg. Foto: Agnete Schlichtkrull, DR
Samtlige finalister og alle sangene fra DR's melodi grand prix for børn er med i show i Nyborg den 17. maj.
Annonce

NYBORG: Det er noget af et ekstranummer - eller rettere hele otte - Bastionen i Nyborg har sikret sig.

For det er ikke blot vinderen af DR's melodi grand prix for børn, MGP 2020, der kommer forbi.

Det gør de øvrige syv fra finalen også.

Børnenes MGP blev vundet af Liva med sangen "Ingen Plan B", der helt i tidens ånd handler om de udfordringer, klimaforandringerne byder kloden på.

Liva fra Brønshøj sikrede sig for øjnene af 13.000 tilskuere i Royal Arena i København og mange flere foran tv sejren med hele 37 procent af de stemmer, seerne afgav under lørdagens store tv-show.

Og nu får de, der enten ikke fik set showet eller gerne vil høre og se vinderen optræde live, altså chancen i Nyborg den 17. maj. Selvfølgelige forudsat at corona-krisen er drevet over til den tid. Bastionen er jo i øjeblikket lukket helt ned.

Annonce

Første gang

Lederen af kulturhuset Bastionen, Tue Fabricius, oplyser, at det er lykkedes at få en aftale med samtlige otte MGP-finalister i stand.

De kommer til Nyborg med et show, hvor en vært vil præsentere samtlige årets finalister og finalesange.

Det er første gang, DR's turné med finalisterne fra årets MGP kommer til Fyn.

Og Tue Fabricius regner med, der bliver temmelig travlt ved den elektroniske billetluge på kulturhusets webside bastionen-nyborg.dk.

MGP-showet på Bastionen forventes at vare en times tid.

Og når den sidste sang er sunget, vil der endda også være mulighed for alle for at sikre sig en "high five" og en autograf som et minde om den dag, MGP 2020-showet kom til Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce