Annonce
Lokalavisen Nyborg

Michael bruger ofte Nyborg som pitstop, når bilen skal lades op: Nu kan de lange ventetider være fortid

Michael Davidsen kører ofte mellem Århus og København både i forbindelse med arbejde og familiebesøg, så han glæder sig over de nye lynladere. Foto: Line Fløe Poulsen
Transportminister Trine Bramsen (S) slog fredag vejen forbi Nyborg, hvor hun sammen med Ole Robert Reitan, CEO i Reitan Retail og bestyrelsesformand i Uno-X Mobility, åbnede for strømmen til fire nye ladestandere.

Nyborg: - Placeringen af de her ladestandere er helt perfekt for mig, og der mangler ladestandere. Det er blevet ofte, man skal holde i kø for at lade op.

Michael Davidsen kører ofte mellem Århus og København, og her passer Nyborg perfekt som pitstop, halvvejs på turen, men det er ofte - op mod hver anden gang - at han efter eget udsagn må holde og vente på en ladeplads.

Derfor glæder det ham, at der nu er hele otte ekstra pladser, og selvom han har et abonnement ved et andet selskab, så vil han gøre brug af de nye standere ved Uno-X.

Annonce

- Det er rigtig vigtigt, at der kommer flere standere, både så der ikke skal være lange ventetider, men jeg tænker også, det gør det mere attraktivt at vælge en elbil. Og der er meget få af de her hurtigeladningsstationer, så det er et ekstra plus, fortæller han.

I de nye ladestandere holdte de første biler allerede klar, så de mange gæster kunne se, hvor nemt, hurtigt og enkelt en ladning fungerer i Uno-X's nye lynladestandere. Foto: Line Fløe Poulsen

Der var ikke kun begejstring at spore hos Michael Davidsen. For til åbningsfesten for de nye Uno-X ladestandere, som blev afholdt fredag eftermiddag, var begejstringen ikke til at skjule, hverken hos Uno-X's egne folk eller de indbudte gæster.

Ministeren tændte for strømmen

I de nye ladestandere holdte de første biler allerede klar, så de mange gæster kunne se, hvor simpelt en ladning fungerer i Uno-X's nye koncept.

Både Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V), CEO i Reitan Retail og bestyrelsesformand i Uno-X Mobility Ole Robert Reitan samt Transportminister Trine Bramsen tog del i festlighederne, hvor Jørgen Lindemann, administrerende direktør hos Uno-X Danmark A/S, bød velkommen.

Uno-X åbningsfest

- Når vi står her i dag, kan vi med rimelighed sige, at vi (Uno-X red.) har været en del af fortiden. Og med åbningen af denne lynladestation, vil jeg erklære, at vi nu også er en del af fremtiden, fortæller Jørgen Lindemann.

Og som en del af fremtiden har det også stor betydning for Uno-X at bidrage til den grønne omstilling.

- Ved at tage det her skridt og blive en del af den grønne omstilling så viser det, at vi tager ansvar, og det betyder meget for os, fortæller han.

Transportminister Trine Bramsen (S) havde ikke andet end ros til Uno-X's udvidelse, da hun gik på scenen for at holde tale.

Transportminister Trine Bramsen (S) havde ikke blot rosende ord til Uno-X, men også til Nyborg, for at være en del af den grønne omstilling. Foto: Line Fløe Poulsen

- Den gule førertrøje skal I have tak for at have taget på. Det er helt afgørende for, at vi kommer godt ind i fremtiden, at der er aktører, som tager et samfundsansvar.

Og med to røde ledninger sat sammen af Ole Robert Reitan og Trine Bramsen (S) var ladestanderen officielt indviet.

Annonce

Udvidelse er ikke udelukket

Med de fire nye Uno-X lynladestandere kan otte biler lade op samtidigt, og hastigheden for en 80 procent ladning ligger på omkring 30 minutter.

Og Uno-X har allerede gjort klar med strøm til otte ekstra pladser, så hvis interessen bliver stor, kan der nemt udvides.

Uno-X åbningsfest

- Vi har allerede lagt ledninger i jorden til fire ekstra standere, så der i alt vil være 16 pladser. Her følger vi udviklingen og ser, hvad kundestrømmen og belægningsprocenten er, og ud fra det ser vi om, der skal udvides, fortæller Jørgen Lindemann.

Ole Robert Reitan og Trine Bramsen (S) åbnede officielt den nye Uno-X ladestation. Foto: Line Fløe Poulsen
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Svag start for Nyborg i weekendens kamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede over Odense på udebane

Annonce
Lokalavisen Nyborg

En af Danmarks ældste biavlerforeninger: Ulrik startede sin biavler-rejse på grund af sin kone

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Margit og Benny vandt over kræften: Nu konkurrerer de ikke længere mod sygdommen, men mod hinanden i floorball

Lokalavisen Nyborg

Otte tips til at finde forsvundne forfædre

Lokalavisen Nyborg

Menneskeofringer og magiske skrubtudser: Østfyns Museer fortsætter jagten på de gode historier

Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Lokalavisen Nyborg

Jens' kone fik en sjov idé, og pludselig stod Christian Prudhomme klar med pennen: Nu får hun en bonus

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede mod Krogsbølle i svær udekamp

Annonce