Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mindeord: John Pedersen er pludselig taget fra os

John Pedersen, formand for Vindingekoret, efterlader sig et eftermæle, der emmer af en stor kærlighed til alt det, han gjorde for Vindingekoret. Privatfoto
Vindingekoret mindes deres formand, John Pedersen, som den 2. februar døde pludseligt.
Annonce

Vores formand for Vindingekoret John Pedersen 74 år er pludselig taget fra os.

Hvilken fantastisk person og ildsjæl John var. Han efterlader sig en lang række fantastiske minder og et eftermæle, der emmer af en stor kærlighed til alt det, han gjorde for Vindingekoret.

John og hans kone Helle kom som tilflyttere til Nyborg. De fandt sig hurtigt til rette og deltog aktivt i byens kulturelle liv. Kort tid efter blev John valgt til formand for Vindingekoret, og med hans store udstråling og entusiasme blev han hurtigt en ledetråd og et Fyrtårn for hele koret.

John var en blændende dygtig formand, som altid var velforberedt til såvel bestyrelsesmøder, som til alle korets mange spændende aktiviteter. Her kan nævnes et utal af koncerter, i mange kirker, sportshaller, Bastionen, First og Last Prom, Hesselhuset, udflugter og meget mere.

Ligeledes var hvert eneste arrangement og hver torsdag aften velforberedt og planlagt til sidste detalje. Sammen med dirigent, korleder og pianist gav han Vindingekoret en helt særlig melodi og stemning, så alle følte en stor hjertevarme.

Da corona pandemien ramte Danmark i 2020, skabte det store udfordringer for koret, men John fandt hurtigt på løsninger så vi sang i små hold. November 2020 nåede han lige at komme på Sanghøjskole i Nr. Nissum inden landet lukkede helt ned og i hele januar 2021 var han aktiv og hyggede han sig i sin lille coronaboble sammen med hans nærmeste venner.

Han kunne noget, som ingen andre kunne. Vi glemmer nok aldrig Johns store smil, udstråling og faglige omsorg. Han viede sit liv på at vi fik et fantastisk kor, som sjældent findes andre steder. Han og Helle elskede sang, fest og musik. Især for et år siden, hvor de gik til ”syng dig glad i låget” i Ørbæk.

Tirsdag den 2. februar 2021 kl. 14.00 holdt Johns hjerte pludselig op med at slå. Han efterlader sig sin hjertevarme Helle og hans elskede familie.

”Dybt i hjertet er mindet brændt, om en smuk diamant der forsvandt”.

Med stor kondolence fra Vindingekoret, Anne-Lise Klaris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Kunder som brødrene Price: Interno i Ellinge overlever corona på loyale kunder og nye tiltag

Annonce