Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mindeord over Bent Guul

Arkivfoto: Kim Rune
Annonce

Den 15. maj fik jeg den triste meddelelse at vores afholdte og skattede medlem af Seniorrådet Bent Guul stille var sovet ind i sit hjem, 78 år gammel, omgivet af sin familie.

Bents frivillige arrangement var i mange år Ældresagen, som nød godt af hans store viden. Bent var i en årrække formand for Ældresagens Nyborg afd., og sad samtidig i Landsbestyrelsen for Ældresagen.

Ved det seneste Seniorrådsvalg i 2017 var Bent den store stemmesluger, og at han blev formand for Seniorrådet i Nyborg Kommune var et naturligt valg. Desværre måtte Bent på et tidspunkt give op på grund af helbredsmæssige årsager. Jeg fik formandsposten efter Bent, og han var en stor støtte og meget hjælpsom i starten af min periode. Jeg havde stor glæde af at arbejde sammen med Bent, som var meget behjælpelig.

I Seniorrådet var han ikke den talende mand med mange ord, men når Bent åbnede munden, blev der lyttet. Han var altid veldokumenteret og havde undersøgt de aktuelle sager til bunds. Vi vil komme til at savne Bent og hans store viden.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce