Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mindeord over vores tidligere formand Bent Guul

Bent Guul - her fotograferet i 2008.
Annonce

Nyborg: Det var med meget stor sorg, at vi modtog meddelelsen om, at vores mangeårige tidligere formand for afdelingen i Nyborg-Ullerslev, Bent Guul, er afgået ved døden 15.maj i en alder af 78 år

Da Bent valgte at fratræde vores bestyrelse i marts 2019, var det ikke blot en meget vidende person, som ønskede at forlade bestyrelsen, men også en meget arbejdsom person, som har opnået store resultater for Ældre Sagen i Nyborg-Ullerslev.

Jeg vil gerne her i store træk fortælle lidt om Bents Guuls arbejde i Ældre Sagen Nyborg-Ullerslev afdeling:

Medlem af vores lokalbestyrelse i 11 år. Heraf de 8 år som formand.

Formand for Distrikt Fyn i 2 år.

Medlem af Landsbestyrelsen i 6 år.

Formand for vores Koordinationsudvalg - Nyborg-Ullerslev og Ørbæk-afdeling i 6 år.

Herudover har jeg stor lyst til at tilføje, at Bent igennem sit mangeårige arbejde som vores ældrepolitiske kontaktperson i forhold til Nyborg Kommune har formået at opbygge et udbytterigt samarbejde, som er helt unikt på stort set alle opgaveområder indenfor ældrearbejdet i kommunen. Dette arbejde har vi stor grund til at have megen respekt for.

Som en anerkendelse af Bents store indsats i bestyrelsen for Ældre Sagen i Nyborg-Ullerslev var det en meget store glæde og ære for os, at vi ved hans fratræden kunne overrække Bent et såkaldt "æresbevis" som var underskrevet af såvel direktør Bjarne Hastrup som af Landsformanden Preben Staun.

Æresbeviset har følgende tekst "indskrevet": "Dette æresbevis gives for den særlige indsats igennem mange år i Ældre Sagen. Heraf 8 år som formand for lokalafdelingen og som medlem af Landsbestyrelsen i 6 år. Har desuden været formand for koordinationsudvalget samt distriktsformand og Ældrepolitisk kontaktperson. Har også været primus motor på at få etableret et udbytterigt samarbejde med Nyborg Kommune."

Bestyrelsen ønsker at udtrykke et æret være Bents minde, samt vores "Tak for en stor frivillig medmenneskelig indsats".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce