Annonce
Lokalavisen Nyborg

Når skærmen går i sort

- Vi reparerer alt digitalt. Vores slogan er jo, Giv elektronikken livet tilbage, påpeger Husam Saada, som åbner butikken ITech-Rep i Nørregade, 31. august. Foto: Klaus Wind,
Butikken "ITech-Rep" åbner lørdag 31. august i Nørregade. Her kan folk få repareret alt fra mobiltelefoner til tablets computere og sågar et tv.
Annonce

Nyborg: Tøj har de seneste år fyldt butikken overfor kædeforretningen H & M i Nørregade. Men moden i tekstiler til kvinder afløses nu af langt mere digital og teknologisk butik i Barfoeds ejendom.

Lørdag 31. august åbner Husam Saada, Odense, nemlig butikken Itech-Rep i lokalerne overfor tøjkæden. Det er samtidig den anden af slagsen, da Husam Saada i forvejen har navnet over sin butik på Hunderupvej i Odense- lige ved værtshuset Karlsens Kvarter.

- Jeg åbnede på Hunderupvej i 2015. Nu fire år efter åbner jeg så i Nyborg, og jeg glæder mig, bemærker Husam.

Faktisk var det helt tilbage i 2008, at Husam begyndte at reparere mobiltelefoner, computere og andet digitalt isenkram fra hjemadressen. Og siden har han under navnet Itech-Rep slået sit navn fast i Odense, hvor han skifter alt fra printplader til strømforsyninger og skærme på det mobile isenkram.

- Vi reparerer alt digitalt. Vores slogan er jo, Giv elektronikken livet tilbage, fremhæver Husam og tilføjer:

- Intet er umuligt. Vi reparerer alt - bare det er under fem år gammelt. Efter den tid er det som regel umuligt at skaffe de orginale dele fra producenterne. Men eller giv det et skud. Vi kigger på produktet og giver et tilbud, det koster ikke noget, opfordrer Husam.

Butikken Itech-Rep åbner i lokalerne overfor tøjkæden H&M med indehaver Husam Saada som daglig leder. Her kan folk få repareret alt det digitale isenkram fra mobiler til computere og måske også et tv eller en fladskærm. Foto. Klaus Wind
Annonce

Husam er daglig leder

At det bliver i Nyborg, at Husam nu åbner sin anden butik på Fyn, er ikke et udtryk for en stører analyse af det østfynske marked, men skyldes i høj grad udlejer. Han stod med et tomt butikslokale i Nyborg og er i forvejen udlejer for Husam på adressen i Odense.

Med to butikker udvider Husam også medarbejderstaben med sin bror, som er en dygtig tekniker, og som i første omgang skal styre butikken i Odense.

- Jeg vil være i Nyborg i starten for at køre butikken i gang, bemærker Husam, som også giver to års reklamationsret på reparationer. Og det, hvad enten det er en mobil fra de store spillere på markedet, eller det er knas med den stationære eller den bærbare.

De seneste halvanden måned har Husam brugt på at indrette lokalerne. Lørdag klokken 10 slår han døren op til den nye butik ITech-Rep i bybilledet.

Husam Saada har brugt den seneste halvanden måned på at indrette butikslokalet, som før var en tøjforretning. Foto: Klaus Wind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce