Annonce
Lokalavisen Nyborg

Næstflest kopper kaffer solgt i Nyborg

Børns Vilkår og Circle K gentager nu succesen, hvor fynboerne igen kan købe børnekaffe på den lokale Circle K og derigennem støtte BørneTelefonen. PR-foto
Annonce

Nyborg: Sidste år samlede Circle K og alle de kunder, som købte børnekaffe, en million kroner ind, som betød, at BørneTelefonen kunne udvide sin åbningstid i formiddagstimerne.

Nu ruller kampagnen på ny for at sikre, at børn også kan komme igennem til en lyttende rådgiver i de tidlige morgentimer. Behovet er stort: I 2019 var der over 5000 henvendelser mellem klokken 7 og 9 om morgenen, hvor BørneTelefonen altså pt. er lukket.

Sidste år var Circle K Mango i Nyborg med 2512 solgte kopper den næstbedst sælgende butik på Fyn.

- Det betyder rigtig meget for os, at så mange på Fyn valgte at støtte BørneTelefonen ved at købe deres morgenkaffe i Circle K. Vi håber på lige så stor opbakning denne gang, så vi kan hjælpe de mange børn, som ringer forgæves i morgentimerne, siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl, i en pressemeddelelse.

Børnekaffekampagnen er et samarbejde mellem Børns Vilkår og Circle K. Når man køber en kop børnekaffe, donerer man 2,5 kroner til BørneTelefonen. Dét beløb fordobler Circle K, så der indsamles 5 kroner per solgt kop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce