Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nederlag på otte mål i oprykkerduel

SUS Nyborg tabte kampen med otte mål. Foto: Jeppe Kok Ejlersen.
SUS Nyborg havde utroligt svært ved at komme til gode chancer, og dem der var blev reddet af en godt spillende Grindsted-keeper.

Nyborg/Grindsted: Tirsdag i sidste uge var SUS Nyborgs 1. divisionsherrer igen i kamp, efter det store nederlag til Nordsjælland Håndbold om lørdagen. Denne gang var der dømt oprykkeropgør i Lyng-Hallen i Grindsted.

En kamp der er blevet rykket grundet covid-19. Hjemmeholdet har fået en væsentligt bedre start på livet i 1. division, end SUS Nyborg har. Inden kampen lå de placeret nummer fem, imens SUS Nyborg indtog sidstepladsen.

Kampen startede lige, og de to hold fulgtes ad i indledningen af kampen. Ved stillingen 7-5 tog SUS Nyborg timeout. Der blev forsøgt syv mod seks, og det fik en kortvarig succes. Udeholdet bragte os på 8–8 efter tyve minutters spil. Desværre ramte SUS Nyborg igen en af deres efterhånden velkendte dårlige perioder. Seks minutter senere var stillingen 13–8, og holdene gik til pause med 14–9.

Annonce

Vi kom desværre også skidt fra start i anden halvleg, og kom hurtigt efter med 20–10. Derfra holdte Grindsted føringen på de ti mål. Største føring til Grindsted kom efter 50 minutter, hvor Grindsted var foran 24–13.

SUS Nyborg fik reduceret lidt til sidst, og kampen sluttede med en straffekastscoring af Emil Thorsen til slutresultatet 27–19, hvilket afspejler meget godt en kamp med fint forsvar, og et haltende angreb.

SUS Nyborg havde utroligt svært ved at komme til gode chancer, og dem der var blev reddet af en godt spillende Grindsted-keeper. Victor Friis fik anden halvleg i SUS Nyborg-målet, og uden ham havde cifrene set meget værre ud. Victor leverede en redningsprocent på 48. Generelt stod forsvaret godt, men offensiven haltede meget i fraværet af Jacob Kampmann, Rasmus Levinsen og Mads Mortensen i bagkæden.

Trænerteamet Kenneth Lindegaard og Mads Rydal sagde efter kampen:

- Vi er tilfredse med vores forsvarsspil og vores målmænd. Vi mangler skarpheden i angrebet, mod et godt Grindsted-forsvar, og en god målmand. Vi laver stadigvæk for mange tekniske fejl, og får ikke afsluttet vores angreb. Vi har svært ved at finde nøglen til at åbne deres forsvar, og skal kæmpe for alle vores mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce