Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nedrykningen truer efter to nederlag på fire dage til SUS Nyborg

SUS Nyborg tabte til TM Tønder, som de spillede mod onsdag 17. februar. Foto: Jeppe Kok Ejlersen
Herrer 1. division: TM Tønder - SUS Nyborg 31-27 (13-10) og Team Sydhavsøerne - SUS Nyborg 34-27 (14-13)

Første kamp på fire dage for SUS Nyborg var onsdag 17. februar, og det var den vigtigste af dem, da de skulle møde TM Tønder, som lå på den livsgivende 11. plads. Inden kampen var SUS Nyborg syv point efter Tønder, og det blev til ni efter kampen. SUS Nyborg havde i første halvleg store problemer med at passere Jonas Wilde i Tønder-målet, præcist som tilfældet var i første opgør mellem de to hold.

Heldigvis stod Kasper Kousholt også en god kamp i det fynske mål, og dermed endte første halvleg 13-10 til hjemmeholdet efter flere føringer til SUS Nyborg. SUS Nyborg kom stærkt ud til anden halvleg og spiste hurtigt forspringet til sønderjyderne, men desværre trak TM Tønder fra igen og var på et tidspunkt i anden halvleg oppe med seks mål, men udeholdet endte med at få reduceret en lille smule desværre langt fra nok. Derfor endte det med et nederlag på 31-27 i bundkampen mod TM Tønder, som dermed gør det meget svært for SUS Nyborg selv at redde livet i 1. division.

Anden kamp, som blev spillet lørdag 20. februar var en hel anden størrelse end midtuge-kampen. SUS Nyborg skulle en tur til Lolland for at møde en af rækkens bedste hjemmehold – Team Sydhavsøerne. SUS Nyborg tog til Maribo uden deres to normale målmænd og uden Tróndur Mikkelsen.

Derfor var der ikke mange, der troede på, at udeholdet havde noget at gøre i kampen. Første halvleg viste dog noget helt andet. 4-3 blev første hjemmeføring, men ellers skulle man helt frem til det 22. minut, før Team Sydhavsøerne igen var i front med 10-9. Resten af halvlegen var tæt, og det var hjemmeholdet, der trak det længste strå og gik til pause foran 14-13.

Sune Thisted i SUS Nyborg-målet spillede stort i William Asmussen og Kasper Kousholts fravær. Team Sydhavsøerne lavede anden halvlegs første tre mål, og det kom nyborgenserne sig aldrig over. Tættest var de ved flere gange at være nede med to mål, men helt kontakt fik de desværre aldrig. Kampen knækkede endeligt, da hjemmeholdet gik fra 29-25 til 32-25 med tre et halvt minut igen.

Kræfterne løb op for udeholdet trods en meget flot indsats, når man så på hvilke udfordringer SUS Nyborg havde op til den meget svære udekamp. Jacob Kampmann gik også i stykker i løbet af anden halvleg, men Chris Petersen kom ind og lavede flere gode mål på ydersiden af forsvaret. Kampen endte med et nederlag på 34-27 til SUS Nyborg.

Nu venter en velfortjent pause efter fem kampe på sytten dage for SUS Nyborg. Deres næste opgave er tirsdag 2. marts, når holdet skal en tur til Skæringhallen ved Århus for at møde HEI, Skæring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce