Annonce
Lokalavisen Nyborg

NGIF Fodbold vinder mod Stenstrup efter forlænget spilletid

Pokalkamp mellem Nyborg GIF og Stenstrup.

Tirsdag den 13. april var der dømt pokalkamp for NGIF Fodbold. Nyborgs 1. hold i serie 2 havde trukket Stenstrup, som ligger i bunden af samme pulje.

Kampen blev spillet i Stenstrup. Nyborg havde byttet lidt ud i forhold til den sidste kamp, så alle kunne få lidt spilletid. Kampen blev afviklet på en noget ujævn græsbane, så Nyborg måtte lige i gang, inden det kørte for dem.

Nyborgs bedste spiller på dagen, Nick Vikkelsø, startede med at skyde på mål efter tre minutter dog uden at ramme. I det 15. minut får Nyborgs Rene Henriksen gult kort og må ud i 10 minutter.

Efter 19 minutter er Nick Vikkelsø på spil igen. Han tager frispark lige uden for feltet, der desværre rammer stolpen. Stenstrup formår at presse Nyborg dog uden held, og med godt målmandsspil fra Nyborgs Frederik Sørensen kan man gå til pause med 0-0.

I pausen bliver Simon Larsen og Magnus Kirk skiftet ud til fordel for Jonas Sørensen og Halfdan Morthorst. Nyborg presser en del, og i det 61. og 74. minut kommer Emil Dørup til afslutninger, dog uden at der bliver scoret.

Ordinær kamp ender 0-0 og går i forlængelse. I den forlængede spilletid kommer Nyborg til et par løse chancer ved Simon Larsen og Halfdan Morthorst i det 95. og 96. minut og igen Emil Dørup i det 118. minut. Igen bliver chancerne ikke til mål.

Nyborg udpeger fem straffesparksskytter, som gør sig klar. Nyborgs Simon Larsen, Mikkel Dyhr og Renè Henriksen scorer alle tre sikkert, mens Frederik Sørensen i målet napper to og Stenstrup skyder en over mål.

Nyborg er klar til anden runde og skal til Båring IF og spille anden runde pokalkamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce