Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nikolai til EM i strandhåndbold

18-årige Nikolai Aleksandrovich fra Ullerslev er udtaget til herrelandsholdet i strandhåndbold, som i juli spiller EM i Polen. Privatfoto.
18-årig håndboldspiller fra Ullerslev er udtaget til herrelandsholdet i strandhåndbold, som deltager under EM i Polen i juli.
Annonce

Ullerslev: Håndboldspilleren Nikolai Aleksandrovich får sand mellem tæerne i dagene 2. -8 juli. Den 18-årige håndboldspiller, som går på Oure Idrætsefterskole, er nemlig udtaget til herrelandsholdet i beach-håndbold, som i juli deltager i EM i polske Stare Jablonki.

- Nikolai er udtaget som yngste mand, fortæller hans far, Tommy, der selv var en hurtig fløj i sine velmagtsdage på håndboldbanen.

Nikolai spiller til daglig i GOG, men har trådt de små håndboldsko på banen i Ullerslev hos SUS Nyborg.

Beach-håndbold eller strandhåndbold er sin egen disciplin, og flere og flere håndboldspillere gør brug af strandhåndbolden for at udvikle sig og forberede sig på endnu en sæson i idrætshallerne.

Ifølge EHF's hjemmeside så bliver dette års EM også det største i historien. Der er tilmeldt i alt 40 landshold - 20 hos mændene og 20 hos kvinderne. Og det er en håndfuld flere end det hidtil største mesterskab, som var EM I Italien tilbage i 2007.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce