Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nu får nyborgenserne en minimal Normal-butik

De kommende Minimal-butikker vil ligne Normal - blot havde et mindre sortiment, som vil være rettet mod den danske sommer. Arkivfoto: Morten Stricker
Normal åbner som skrumpet udgave 19. juni.
Annonce

Nyborg: Da Fyens Stiftstidende og Lokalavisen Nyborg spurgte læserne, hvilke butikker, de ønskede sig i Nyborgs gågade, pegede overvældende mange på discountkæden Normal.

Nu får disse læsere deres ønske opfyldt - i første omgang sommeren over.

Discountkæden, der sælger dagligvarer som for eksempel vaskepulver, slik, cremer og makeup, åbner i løbet af juni 10 nye butikker landet over - herunder en i Nyborg, men der bliver ikke tale om en sædvanlig Normal-butik. Derimod bliver der tale om en såkaldt Minimal, der er et nyt koncept, som kort fortalt er Normal i skrumpet udgave med et sortiment, der passer til den danske sommer.

Discountkæden søger i øjeblikket personale i Nyborg, og af jobopslaget fremgår det, at butikken kommer til at ligge i Kongegade 10, den tidligere Skoringen.

Normal-direktør Torben Mouritsen siger, det har gjort indtryk på ham, at nyborgenserne har efterspurgt en Normal-butik, men han afviser, at den kommende Minimal-butik er en slags prøveballon på, om Nyborg kan bære en decideret Normal-butik.

Nyborg er udvalgt som en del af det overordnede Minimal-koncept, der går ud på at placere de 10 nye butikker i nogle af de de mest populære feriebyer i Danmark - det være sig Skagen, Henne Strand, Hornbæk - og Nyborg.

- Men den kommende Minimal-butik i Nyborg vil da være med til at give et mere præcist billede på, om der er behov for en permanent butik i Nyborg, siger Torben Mouritsen til Fyens Stiftstidende.

Butikken i Nyborg åbner 19. juni og holder åbent sommeren over.

Ifølge en pressemeddelelse vil Minimal-butikken holde åbent alle ugens dage og have længere åbningstid for at tilpasse sig kundernes hverdag i ferieperioden. Priserne vil være, som man kender dem fra Normal-butikkerne.

Normal åbnede sin første danske butik i Danmark i april 2013, og siden er det gået stærkt. I dag består kæden af 225 butikker i Skandinavien, Holland og Frankring og snart også ti nye Minimal - herunder en i Nyborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce