Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nu kan du støtte Rævebakkeskolens trivselsbånd med et tryk på pant-knappen i Føtex

Føtex i Nyborg inviterer alle til at støtte Rævebakkeskolens trivselsbånd med deres pantdonation. Arkivfoto
Kunder i Føtex Nyborg kan nu med et enkelt tryk på en knap på flaskeautomatens donationsknap støtte Rævebakkeskolens trivselsbånd.
Annonce

Nyborg: Tomme dåser, flasker og ølkasser kan nu få stor værdi for Rævebakkeskolen, Nyborgs specialskole for elever med indlæringsvanskeligheder. Når man som kunde i Føtex i Nyborg står foran flaskeautomaten på sin indkøbstur, får man nu muligheden for at omdanne sin flaskepant til direkte støtte til Rævebakkeskolens trivselsbånd. Føtex i Nyborg har nemlig indgået et samarbejde med Rævebakkeskolen, der støtter, at børn og unge kan være aktive i deres fritid.

Det sker helt enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Med et tryk på donationsknappen vil pant-beløbet gå ubeskåret til Rævebakkeskolens trivselsbånd.

- Da jeg hørte om Trivselsbåndet på Rævebakkeskolen fra nogle af mine medarbejdere, var jeg ikke i tvivl om, at det var dette, vi skulle støtte, siger Allan Mariager, varehuschef i Føtex Nyborg, i en pressemeddelelse.

Annonce

Hav os i tankerne

I Nyborg håber Rævebakkeskolen på masser af tomme flasker og dåser i Føtex’ flaskeautomater. Skolen har 123 elever, og allerede nu er der en klar plan for, hvad Føtex-samarbejdet skal udmønte sig i. Rævebakkeskolen vil nemlig bruge støtten på at forbedre og udvide deres aktivitetsudbud i trivselsundervisngen.

- Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med Føtex, som gør en stor forskel for os. Trivselsbåndet opstod for to år siden, som en udløber af skolens fokus på blandt andet ”det sunde barn”, hvor sundhedsbegrebet skal forstås så bredt, at det ikke kun handler om kost, motion og fravær af sygdom - men også om mental sundhed og trivsel, siger Maj-Britt Toft Jørgensen, der er skoleleder på Rævebakkeskolen, i pressemeddelelsen.

Målet for trivselsbåndet er; ”at eleverne gennem undervisningsaktiviteter, skaber relationer med ligesindede og opbygger selvværd og selvtillid til at indgå i nye relationer.”

- Vi håber, at folk vil have os i tankerne, når de står foran pantautomaten i Føtex, og jeg er utrolig glad for, at Føtex har introduceret et så flot tiltag, siger Maj-Britt Toft Jørgensen fra Rævebakkeskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce