Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny butik i Nyborg: VVS-eksperten åbner på Landrovej

I den nye butik på Landrovej bliver Martin Milling (tv.) butikschef. Herudover kommer der to medarbejdere, som begge kender til branchen. Henrik Clausen, regionschef, glæder sig til at åbne VVS-ekspertens nye butik i Nyborg. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
VVS-eksperten åbner op med VVS artikler til gør-det-selv markedet på Landrovej i Nyborg med både varmeudstilling med varmekilder og alverdens VVS-artikler.
Annonce

Nyborg: Efterspørgslen efter VVS-artikler på VVS-ekspertens webshop har været stor, og virksomheden har oplevet en markant vækst de seneste to år. Mange af ordrerne kommer fra postnummeret 5800, og derfor skal VVS-ekspertens næste butik ligge i Nyborg.

-Vi kører en statistik over de kunder, som handler på vores hjemmeside til direkte levering, og så kunne vi se, at postnummeret 5800 Nyborg var støt stigende. Hvis vi skulle til Nyborg, så skulle det være nu, fortæller regionschef Henrik Clausen.

- Nyborg er et spændende sted med et stort opland, så da jeg skulle fremlægge for min direktør, hvilke butikker jeg gerne ville åbne, var Nyborg en af dem, fortsætter han.

Den 1. februar overtog de lokalerne på Landrovej 2, som tidligere har været en cykelhandler, og i løbet af fem uger bliver den forvandlet til en verden af godter med VVS-artikler.

Annonce

Satser på en fysisk butik

Selvom nogle måske satser udelukkende på onlinesalg gennem en webshop, hvor VVS-eksperten også har fordoblet sin omsætning, tror VVS-eksperten stadig på, at den fysiske butik er en brugbar nødvendighed. Under covid19 pandemien har mange af de fysiske butikker haft click and collect, hvor kunderne bestiller på nettet og henter i butikken.


90 procent af os er faglærte VVS'ere, mens de sidste 10 procent er fra grossistfaget, så vi ved, hvad vi snakker om. Det gør også, at vi kan vejlede og rådgive kunderne, når de kommer

Henrik Clausen


- Folk vil stadig gerne ned og se det og have vejledning og rådgivning. Fordelen er også, at man kan komme ind og returnere det, hvis det er nødvendigt. Hos os kan man næsten få byttet med det samme og få et nyt med hjem, fortæller Henrik Clausen.

I butikken på Landrovej 2 får de tre medarbejdere, som alle kommer fra VVS branchen.

- 90 procent af os er faglærte VVS'ere, mens de sidste 10 procent er fra grossistfaget, så vi ved, hvad vi snakker om. Det gør også, at vi kan vejlede og rådgive kunderne, når de kommer, siger Henrik Clausen.

VVS-eksperten åbner fire nye butikker på to måneder og får nu i alt 29 butikker i hele Danmark.

Folk i Nyborg og omegn kan efter planen træde ind i den helt nye butik fra den 5. marts, hvor de starter åbningen med 14 dages fødselsdagstilbud

VVS-eksperten overtog lokalerne den 1. februar, og ugerne frem til åbningen den 5. marts bruges på at gøre butikken i stand. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce