Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny café i Nyborg: Barista og burgere ved motorvejen

McDonald Nyborg på Storebæltsvej skilter nu også med McCafé, der som navnet antyder er lig med et nyt koncept, der tilbyder en særlig afdelilng med barista-kaffe til kunderne. Foto: Kasper Riggelsen.
Barista-kaffen rykker ind hos McDonald's i Nyborg, som torsdag åbner en såkaldt McCafé på restauranten. Det sker, som det første sted i provinsen.
Annonce

Nyborg: McDonald's nøjes ikke med burgere af alle slags. Nu går kæden skridtet videre og tænder for trykket under expresso-maskinerne i restauranten på Storebæltsvej i Nyborg. Under navnet McCafé skal kunderne kunne nyde en kop barista-kaffe - enten på stedet eller "on the go".

Torsdag 21. marts er den nye café parat med et varmt menukort, som indeholder en række af favoritterne indenfor kaffe - fra americano, over latte til expresso og cappucino.

Et område i nærheden af disken er reserveret til, at restaurantens barista-trænede medarbejdere kan fremstille kaffen og servere den efter alle kunstens regler.

- Det er håndarbejde. Flere af vores medarbejdere har været på kursus hos en af landets bedste baristaer, Rasmus Hjorth. De kan servere alle de gængse varianter fra det nye område, fremhæver franchisetager Michael Rolver fra McDonald Nyborg.

Annonce

Første café i provinsen

Nyborg er blot det andet sted i landet, hvor McDonald satser på at servere barista-lavet kaffe til kunderne. For et par måneder siden åbnede den først McCafé på Frederiksberg - lige midt i det københavnske latte-kvarter.

- Danskerne er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Vi har i et godt stykke tid afprøvet flere forskellige set-up, og mener nu, at vi kan præsentere danskerne for baristakaffe, der kan matche de øvrige tilbud i byen på både pris og kvalitet, sagde Mads Friis, kommerciel direktør for McDonald’s i Danmark, ved den lejlighed.

Ifølge direktøren så kører kæden nu en testperiode på et halvt års tid med de to caféer. Først herefter afgøres om konceptet, der i forvejen er kendt i det meste af verden, skal rulles ud over hele Danmark.

- Vi er testrestaurant, og det første sted i provinsen. Vi ligger tæt på den fynske motorvej, og vi kan servicere de mange trafikanter enten i caféen eller "on the go". Kaffen er den samme, påpeger Michael Rolver.

Restauranten på Storebæltsvej er én af kædens i alt 88 restauranter fordelt over hele landet. McDonald's har cirka 4700 medarbejdere og serverer hver dag omkring 182.000 måltider til danskerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce