Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny fysioterapeut har fokus på børns motoriske udvikling

Randi Ørts Clausen tilbyder både efterfødselstræning, gravidtræning og tumlastik, der handler om at stimulere små børns motorik. Privatfoto
33-årige Randi Ørts Clausen inviterer til gratis barselscafé for mødre, fædre og babyer.
Annonce

Nyborg: De fleste småbørnsforælder kender det. At man spørger sig selv, om ens eget barn nu også bliver stimuleret nok rent motorisk. Og om man gør det på den rigtige måde.

Nu er der inspiration at hente hos Nyborg Fysioterai og træning, der har ansat 33-årige Randi Ørts Clausen. Hun har tidligere blandt andet arbejdet i Ringe Fysioterapi og på genoptræningscenter Montebello.

Hjemvendt til Danmark har hun ud - over sin ekstra uddannelse i idrætsfysioterapi, fysiopilates og yoga - videreuddannet sig inden for motorisk stimulation af babyer, også kaldet tumlastik.

- Nyborg får således en ny terapeut som kan noget helt unikt inden for børns motoriske udvikling og sansestimulering, hvor hun gennem leg udfordre de små på det udviklingstrin, de er på, skriver Nyborg Fysioterapi og træning i en pressemeddelelse.

Som noget nyt inviterer man derfor til en gratis barselscafé for både mødre, fædre og babyer, hvor der vil være oplæg og inspiration til, hvordan man stimulerer og motiverer babyer til motorisk udvikling. Det foregår den 5. december klokken 10.30

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce