Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny sushirestaurant åbner dørene i Nyborg: Bar'sushi åbner den første af deres restauranter udenfor Odense

Bar'sushi åbner en restaurant i Nyborg. Det er den første af slagsen på Fyn udenfor Odense. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
I Mellemgade, som huser flere sushi- og takeaway restauranter, åbner der i slutningen af maj endnu en sushirestaurant. Her åbner Bar'sushi nemlig dørene til deres nye restaurant.

Nyborg: Tiden var inde til, at Bar'sushi skulle ekspandere, og her var Nyborg Fyns bedste bud. Lokalet på Mellemgade er blevet overtaget, og i slutningen af maj åbner de så dørene for sushielskende kunder.

- Folk kan forvente, at vi åbner en sushibar, som laver lækker sushi af høj standard og lækker kvalitet. Derudover kører vi konceptet "Til pindene knækker". Det går ud på, at man kommer ind, reserverer et bord, sidder der i to timer, og så kan kokken præsentere alt muligt lækkert og frisklavet ud fra kundens ønsker, fortæller Ayman Chanchiri, franchisetager og ejer af Bar'sushi i Nyborg sammen med Søren Gordon og Michael Sznura, som står for køkkendelen og udvikling af denne.

I december åbnede de deres tredje sushirestaurant i Odense i Skibhuskvarteret, og det var derfor tiden til at finde på noget nyt udenfor Fyns hovedstad. Men det var ikke planen fra start, at det skulle være lige netop nu.

- Vi har længe kigget efter noget udenfor Odense, men det var ikke meningen, det skulle gå så stærkt. Vi åbnede i december vores tredje afdeling i Odense, og så har vi fået det her lokale tilbudt, som vi ikke kunne sige nej til, siger Ayman Chanchiri.

Annonce

En by i udvikling

Selvom der ikke gik lang tid fra mulighed til handling, har Nyborg været i kikkerten for Bar'sushi før.

I januar og februar åbnede de to nye butikker i Vejle og i København. De breakede nyheden med en konkurrence på Facebook, hvor folk skulle gætte de to nye placeringer, og her faldt hoveddelen af forslagene på Middelfart og Nyborg.

- 80 procent af alle forslag var på Middelfart og Nyborg. Vi havde snakket om Nyborg på et tidspunkt, og skæbnen ville så, at vi fik et tilbud i Nyborg fra Barfoed, som vi har et godt samarbejde med, fortæller franchisegiver af Bar'sushi Claus Skovsted.

- For mit synspunkt er Nyborg en by i rivende udvikling. Der er ikke særlig mange tomme lejemål, og der er en god handelsforening. Der sker noget dernede, og så skal der også lyde en lille kredit til erhvervschefen Babak (Djahari red.), som det seneste år har været forbi mit kontor flere gange og sagt, skal du ikke snart til Nyborg, siger han.

Annonce

Takeaway og restaurant

Bar'sushi startede med at være en ren takeaway restaurant, men de har i de senere år åbnet op for spisning i restauranten.

Det kommer der også til at være i restauranten i Nyborg. Der bliver omkring 20 siddepladser, og så har de ellers den sædvanlige takeaway og udbringning.

- Vi har altid haft udbringning, men under corona har vi valgt at have gratis udbringning, så vi leverer sushien gratis lige til døren, og det har vi ikke planer om at skulle ændre, fortæller Ayman Chanchiri og fortsætter:

- Når man sidder en sommeraften, og der ryger et glas vin eller tre ind, vil vi hellere end gerne stå for maden.

I kommer til at ligge i en gade med andre sushi-restauranter, var det med i jeres overvejelser?

- Nej, faktisk ikke. Vi har fået det her lokale tilbudt, og vi har ikke været ude at kigge på en masse lokaler. Der ligger to kollegaer lidt længere nede af gaden, men vi tænker, der er plads nok til os alle tre i Nyborg, forklarer Ayman Chanchiri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce