Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny tegnestue i byen: Christoffer og Tina vil gøre drømme til virkelighed

Det er 38-årige Christoffer Askholm og 44-årige Tina Lein Rasmussen, der sammen har startet tegnestuen Askholm og Lein Tegnestue. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Nyborgenseren Tina Lein Rasmussen og middelfarteren Christoffer Askholm har valgt at starte deres egen tegnestue fra hver sin ende af Fyn.

Nyborg/Middelfart: Der er kommet en ny tegnestue til byen - men det er ikke en klassisk tegnestue. Den holder nemlig både til i Nyborg og Middelfart. Og så foregår stort set al kommunikation blandt tegnestuens to medarbejdere online.

For lidt over et år siden valgte bygningskonstruktør Christoffer Askholm, at han ville starte som selvstændig med egen tegnestue i Middelfart. Men efter en rum tid gik det op for Christoffer Askholm, at der manglede en arkitekt for at fuldende tegnestuen. Og det var her, Tina Lein Rasmussen kom ind i billedet.

Efter 13 års samarbejde i forskellige virksomheder valgte Christoffer Askholm og Tina Lein Rasmussen den 1. marts at slå pjalterne sammen for at bygge en tegnestue op under navnet Askholm og Lein Tegnestue.


Vi var slet ikke i tvivl om, at vi ville være et godt match, fordi vi ser forskelligt på de opgaver vi får ind.

Christoffer Askholm, indehaver af Askholm og Lein Tegnestue


- Vi var slet ikke i tvivl om, at vi ville være et godt match, fordi vi ser forskelligt på de opgaver, vi får ind. Mens Tina kigger på det arkitektoniske i projektet, sikrer jeg, at det også holder, når det kommer til det byggetekniske, fortæller Christoffer Askholm.

Annonce

Mange forskellige opgaver

Og netop sparringen med hinanden bruger de to indehavere af tegnestuen altid, når de får opgaver ind, som skal løses. Det kan være alt fra tegninger på en ombygning til, hvordan man skal gebærde sig, hvis man købe nyt hus. De to samarbejdspartnere har nemlig et håb om at kunne hjælpe folk videre med de drømme, de har.

Indtil videre er der blevet taget godt imod de to indehavere af Askholm og Lein Tegnestue.

- Der er ingen tvivl om, at vi har mange kunder på Fyn, hvilket også går godt i spænd med vores ønske om at være lokale, men vi har også haft opgaver i Kalundborg, Aarhus og andre steder i Jylland. Og det er både private og virksomheder, som vi kan hjælpe, fortæller Christoffer Askholm.

Annonce

Afstand er ikke en udfordring

Selv om Askholm og Lein Tegnestue måske ikke er det klassiske svar på en tegnestue, ser Christoffer Askholm og Tina Lein Rasmussen ikke noget problem i at sidde i hver sin ende af Fyn - tværtimod.

Det betyder nemlig, at Tina Lein Rasmussen kan dække den østlige side af Fyn, mens Christoffer Askholm dækker den vestlige side af øen. Dog mødes de to parter også, hvis de skal ud på en fælles opgave.

- Vi har et ønske om at være lokale. Hvis vi først finder et lokale i Odense, vi kan arbejde ud fra, forsvinder tanken om at være lokal - og det ønsker vi ikke, lyder det fra Tina Lein Rasmussen.

Derudover har afstanden heller ikke været et problem, når det kommer til den daglige gang i tegnestuen.

- Stort set al vores kommunikation foregår over Teams, som vi arbejder over hele dagen. Vi har været vant til at arbejde digitalt i mange år, så for os er det ikke en udfordring at arbejde på den måde. Det fungerer rigtig fint, at vi kan arbejde sammen uden at sidde sammen fysisk, fortæller Tina Lein Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce