Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Nyborg Bokseklub NBK havde to boksere med til Jyske Mesterskaber. Her er det Mathias Pakula til venstre, som fik en sølvmedalje. Privatfoto
Nyborg Bokseklub NBK havde denne weekend to boksere med til de traditionsrige Jyske Mesterskaber, hvor de bedste boksere fra Fyn og Jylland mødes. Mathias Pakula, 21 år og 81 kg. og Yusuf Isse 16 år, 71 kg.

Begge boksere har haft en del diplomkampe, men ingen kampe med startbog som det kræver at deltage ved turneringer og mesterskaber. Så dette Jyske Mesterskab op til 15 kampe var første kamp for begge, så der blev trænet ihærdigt i træningslokalerne i Kampsportens Klub og rundt ved andre fynske klubber.

Yusuf startede med at bokse semifinale mod en stærk modstander Asger Klinkby fra BK Vitua. Yusuf har lange arme og bruger dem flittigt til at ramme sin modstander mange gange. Specielt i anden omgang har han sin modstander i knæ, og der tælles over ham. Yusuf vinder stort 5-0 og er klar til søndagens finale.

I finalen søndag møder han en stærk bokser Daniel Larsen fra BK Vedala, Vejle. Første omgang tabes til en noget mere erfaren bokser med hele fire kampe mod Yusuf' bare en kamp. Første omgang tabes, anden omgang skifter de med at ramme og ender uafgjort, mens Yusuf kommer godt igen i tredje og vinder denne. Sejren går til bokseren fra BK Vedala, men en flot og fortjent sølvmedalje til Yusuf fra Nyborg NBK.

Annonce
Også Yusuf Isse (t.v.) fra Nyborg Bokseklub var med til mesterskaberne. Han fik også en sølvmedalje med hjem. Privatfoto

Mathias bokser en flot og lige kamp mod en bokser fra Randers Motions og Bokseklub direkte i finalen.

Fører efter første omgang, men får en advarsel i anden omgang, hvor dommeren vurderer, at han havde haft hovedet for langt fremme. Det gør, at han skal vinde klart i tredje omgang, hvis han skal vinde kampen nu. Det gør, han blotter sig, når han ellers fint rammer med sin højrehånd, der går lige igennem modstanderens parader. Venstre hånden kommer desværre ikke så direkte som højre hånden og rammer for få gange hans også noget mere rutinerede modstander. Mathias taber kampen 0-5, men laver et brag af en kamp og modtager sin sølvmedalje med bravur.

I ringhjørnet var Christopher Frank, der havde mange flotte kampe for Nyborg NBK og vandt de jyske mesterskaber og er træner for kampbokserne. Sammen med ham var Jonas Stockholm, der ligeledes har bokset mange flotte kampe for Nyborg NBK og er træner for junior bokserne sammen med Lotte Fahnøe hver onsdag.

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Svag start for Nyborg i weekendens kamp

Annonce
Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede over Odense på udebane

Annonce
Lokalavisen Nyborg

En af Danmarks ældste biavlerforeninger: Ulrik startede sin biavler-rejse på grund af sin kone

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Margit og Benny vandt over kræften: Nu konkurrerer de ikke længere mod sygdommen, men mod hinanden i floorball

Lokalavisen Nyborg

Otte tips til at finde forsvundne forfædre

Lokalavisen Nyborg

Menneskeofringer og magiske skrubtudser: Østfyns Museer fortsætter jagten på de gode historier

Lokalavisen Nyborg

Grib cykelhjelmen og prøv mountainbike-ruten på Nyborg Vold: Efter cykelløb åbnes banen for alle

Lokalavisen Nyborg

Jens' kone fik en sjov idé, og pludselig stod Christian Prudhomme klar med pennen: Nu får hun en bonus

Lokalavisen Nyborg

Nyborg Bokseklub kæmper sig til to sølvmedaljer ved Jyske Mesterskaber

Lokalavisen Nyborg

Nyborg sejrede mod Krogsbølle i svær udekamp

Annonce